2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی ب واکسن نداره عزیزم،من دخترم رو بردم دکتر،گفت توی این بازه ی زمانی،بچه ب سختی شیر میخوره و حالت شیر دادنت رو عوض کن،و خود دکتر بهم پیشنهاد داد،حالت خیمه زدن باش و بهش شیر بده و واقعا هم دخترم با این حالت شیر خورد،درسته خودتون اذیت میشین ولی ب جاش بچه شیر میخوره و بعد از چند روز هم اوکی شد و مثل حالت اول شیر خورد

خوابیدی امتحان کن

چون دوقلو هستن و کمکی ندارم از بعد عید تو خواب بهشون میدادم .و بیداری شیر خشک .دیگه از وقتی واکسن زدن و مریض شدن اصلا همون تو خواب هم نمیخورن

ربطی ب واکسن نداره عزیزم،من دخترم رو بردم دکتر،گفت توی این بازه ی زمانی،بچه ب سختی شیر میخوره و حالت ...

این روش هم امتحان کردم .الان ۶ ماهشون هست تا ۴ ماهگی بیشتر شیر خودم میدادم .گناه دارن حداقل تا چن ماه دیگه میخوردن .الان ناراحتم .نمیدونم چیکار کنم

این روش هم امتحان کردم .الان ۶ ماهشون هست تا ۴ ماهگی بیشتر شیر خودم میدادم .گناه دارن حداقل تا چن ما ...

از دکترشون مشاوره بگیر گلم،یا از مرکز بهداشت محلتون، ولی دختر من با این روش اوکی شد