2777
2789
عنوان

فامیل شوهر اینجا پیدامون کنن چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر که نه مادر شوهر دارم نه خواهر شوهر نه جاری😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
اون دیگه زیادی عقل کم بوده

طفلک نمیدونسته ربات که جوابارو برا همون فرستنده میفرسته فکر کرده فال میگیره جواب میده

من فقط برا همسرم فرستادم خیلی کار زشتیه برا یکی دیگه

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

من يكي از فاميلاي شوهرمو اينجا پيدا كردم البته اون منو اينجا نميشناسه😎

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
اى واى  چه ساده بود جواب هم داده

اون مادرشوهر و خواهر شوهر حالا یه چی 

اسم یه مرد دیگه چرا گفتی طفلک

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
دیوار حاشا بلنده  نی نی سایت چیه کیه اصلا کجاست  تو جیب جا میشه😜😜😜😜

من که اینقدر واضح کاراشونو توضیح دادم که چه بلاها سرم آووردن، تا بخونن میفهمن منم و مورد ناسزا خودشون، مگر اینکه وجدانشون بیدار بشه و برای همه کارای کرده و نکرده‌شون ازم عذرخواهی کنن وگرنه هوو میارن سرم.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!
من اینجا زن داداشم رو پیدا کردم از رو عکسای تولد برادرزادم پای خودمم تو عکسا بود ولی از پارسال هیچی ...

غيبتتون هم كرده بود؟😁

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
بیخود😞😞  چ بلایی میخان بیارن 😤😤😤😤هر چی گفتیم جز حقیقت نبوده  نمیتونن حقیقتو بپذیرن ...

قوم ظالمین و اصلاح‌پذیری؟ حاشا و کلا.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!
من اینجا زن داداشم رو پیدا کردم از رو عکسای تولد برادرزادم پای خودمم تو عکسا بود ولی از پارسال هیچی ...

هاهاهاها حالا تاپیکاش چی بوده؟ واااای هااهاهاها

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه