2777
2789
عنوان

فامیل شوهر اینجا پیدامون کنن چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 93 پست
وای😂😂😂😂 اونو دوس پسرم واسم فرستاد سوال کرده بود کیو بیشتر دوس داری من اسم همه رو گفتم ب جز ا ...

😂😂😂😂😂

همسر من اخرش گفت قبول شدم 

گفتم این که همش شد دخترمون 😒😒😒😒

گفت خو کس دیگه ای که نگفتم

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اینقدر واضح کاراشونو توضیح دادم که چه بلاها سرم آووردن، تا بخونن میفهمن منم و مورد ناسزا خودشو ...

نه بابا وجدان کجا بود

من که مشکلی ندارم تازه به خواهرهمسرم وجاریم هم پیشنهاد دادم اما بخاطر مشعله کاری گفتن نه

خدارو شکر. برکت کنن فامیل شوهرای خوب.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!
وای یاد یکی از کاربرا افتادم خواهر شوهر بیشعورش براش از این ربات فاگیرا فرستاده  از کی متنفری ...

خیر نبینن قوم شوهرای بدذات.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!
خدارو شکر که نه مادر شوهر دارم نه خواهر شوهر نه جاری😆😆😆

چه نظری بهت داشته خدا 

شکر گذار باش عزیزم

نه ولی دو هفته پیش همش تاپیک میزد عید میخوایم بریم مسافرت و از اینوحرفا از گرجستان پرسیده بود

برو بهش بگو شنيدم ميخواي بري كرجستان بلاااا😂

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
چه نظری بهت داشته خدا  شکر گذار باش عزیزم

آره من بنده نظر کرده خدام😆😆😆😆😆 ولی راضی نیستم دلم میخواست خواهر شوهر داشته باشم چون خودم خواهر ندارم😑😑😑

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜