2777
2789
دقیقا من همین حرف به مادرشوهرم زدم گفتم شما ۴ بار فرصت داشتین برای بچه اتون اسم انتخاب کنید می خواست ...

بگو شما گزینه ات زیاد بوده اجازه دادی دیگران انتخاب کنن مال من کمه 😂😂

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بزرگ‌ترین عیب زندگی من تاثیر گرفتن از حرف دیگرانه 😑یعنی یکی چیزی بگه تا مدتها فکرمو درگیر میکنه چیک ...

الان همین خانواده شوهرم که دورانی نوزادی بچه ام کوفتم کردن یه داماد گیرشون آمده اصلا اینها رو به حساب نمیاره. بعد جالبه نه دیگه دخالت تو زندگیش می کنند وقتی هم میاد خونه اشون مهمونی همه سر و سنگین یه جا می شینن و حرف اضافه نمی زنند  بعد برای من که احترامشان می کردم دیگه فقط مونده بود بیان رو سرم بشینند

هر کسی زیادی بالا ببری از همون بالا می زنه تو سرت 

واقعا لزومی نداره الان که مادر شدی هر تلفنی جواب بدی نه رئیس جمهور مملکتی نه پزشک اورژانس هستی که مریض بدحال داشته باشی و همیشه باید در دسترس باشی 

ازاین به بعد نصف بیشتر تلفن ها رو جواب نده اگه پرسیدن بگو صدای تلفن کم می کنم تا بچه بیدار نشه.  یا بگو دستم به بچه بند بود.  داشتم شیرش می دادم. داشتم می خوابوندم  یه مدت که جواب ندی این تلفن ها و دخالت ها کمتر می شه! 

اصلا من یه دورانی شده بود زنگ تلفن می خورد تپش قلب می گرفتم می گفتم دوباره چیکار دارن!  انگار تو خونه خودم امنیت نداشتم از راه دور با یه تلفن می تونستن نیششون بزنند و من تو خونه ام اذیت کنند!  

اگه به این بینش برسی که لازم نیست هر تلفنی جواب بدی ده سال تو زندگیت پخته تر شدی و جلوتر می‌افتی! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شما گزینه ات زیاد بوده اجازه دادی دیگران انتخاب کنن مال من کمه 😂😂

دقیقا از ما نهایت یکی یا دو تا باشه! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ممنون عزیزم دیگه ناراحت نباشم بنظرتون خوبه!

عالیه گلم خیلی قشنگه اسمش

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫