یه دختر وپسری نامزد میکنن پدر ومادر پسر تو خاستگاری قول میدن که ما برای پسرمون خونه میخریم ولی خرج عروسی با خودپسرباشه،پسره تو دوران نامزدی کم خرج میکنه میگه باید هزینه عروسی رو تامین کنم.پدرومادر پسره یه خونه هم داشتن که دو طبقه بود ولی یکیش زیر همکف بود تقریبا شبیه زیر زمین پسره به دختره میگه بیا بعد عروسی بریم اونجا زندگی کنیم تا بابا خونه بخره وهرچه داشته خرج عروسی با ششصد تا مهمون که پدرومادرش دعوت کرده بودن میکنه خلاصه دختره بااینکه راضی نبود بره زیر زمین بخاطر حرف پسره قبول میکنه و عروسی میکنن وهدیه های عروسی هم مقداری صرف هزینه تالار میشه بقیش رو مادرشوهر برمیداره یک ماه بعد عروسی پدره خونه رو میزاره برای فروش و میگه ما خونه بزرگ لازم داریم نمی تونیم برای شما خونه بخریم شما برید رهن کنید ،پسره هم ناراحت میشه و به زنش میگه طلاهاتو بده و ماشین میفروشه و تو یه محله داغون یه خونه ارزون میخره که حرف پدرش زمین نمونه چون پولشون نمی رسیده کل هزینه خونه رو بدن مستاجر میزاره تو خونه و جهاز دختره رو میبره تو یکی از اتاق های خونه بزرگ وجدید پدرش و میگه چندوقت اینجا زندگی کنیم تا بقیه پول خونه رو جور کنم و وام بگیرم بریم خونمون ،حالا شما اگه بجای این تازه عروس بودید قبول میکردید بااین وضعیت تو اتاق خواب مادرشوهر ادامه بدید؟
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
راستش از همون اول که بدقولی کردند باید به پدرتون میگفتید تا تکلیفتون رو معلوم کنن
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا اگه جای عروس بودم وایمیسادم تا پدر شوهر به قولش عمل کنه بعد به عروسی رضایت میدادم الان دیگه کار از کار گذشته مجبوری بسازی الان دیگه قدرت دست عروس نیست از اولم که شل گرفتی
ببین عزیزم پدر و مادرش بدقولی کردن صد در صد قبول دارم ولی باز شوهرت تلاش کرده یه خونه بخره درسته تو منطقه ی مناسبی نیست ولی بهتر از بی خونه بودن و مستاجریه اگه شوهرتو از نظر اخلاقی شخصیتی قبول داری و دوستش داری یه مدت تحمل کن تا حل شه اما اگه میبینی نمیتونی با شوهرت حرف بزن بگو نمیتونی واقعا
عزیزم الان بعد عروسی چاره ای نداری اگر توان مالی بنظرت میرسه بگو نمیام و برین اجاره کنین ...اگر نمیرسه چاره ای ندارین ...من خودم ناراحتم چرا کادو عروسیمونو دادم بهشون ...ولی با این مادرشوهر روزای خوشی بنظر من نمیبینی ...اگر میتونی اجاره بدی نرو اونجا روانت اسیب میبینه ب پسر بگو حداقل کمک کنن پول رهن خونه رو بدین ...ب پدرش بگه بگه شما قول داده بودین ...من اوایل زندگیم دهنم بسته بود ولی اگر جای شما بودم میرفتم صحبت میکردم ...یا میگفتم شوهرم صحبت کنه حداقل کادو. عروسی رو برا چی برداشتن دیگه اگر خرج نکردن ...درست نیست گفتن اینکه دعوا بنداز ولی دعوامو میکردم ک حداقل پول رهن خونم جور بشه وقتی قول.دادن و ب ناحق پول عزوسی گرفتن سازش خوبه اگر خوخوری نمیکنی فکر نمیکنی تو خودت نمیریزی ....اگر نه عروس بد بودن بنظر من بهتر از ی عروس خودخوری و اعصاب داغونه که صد در صد ب جاش با همسرت اعصابت خورد میشه اگر این شکلی نیستی برو تو اون خونه ادم ریلکس و خونسرد...اگر نیستی تا اخر عمرت رفتار و کارهاشون هی خودخوری کنی با نزدیکتر رفتن مسایل بیشتر و بدتر میشه