2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

153 بازدید | 9 پست

دوستان کسی از شرایطش میدونه ؟

اگر اطلاعاتی دارید هرچند کم ممنون میشم بهم بگید

و اینکه کسی می دونه خودمون میتونیم بچه ها رو ببینیم؟

و انتخاب کنیم یا اینکه خودشون برامون میارن ؟🌹

خودت انتخاب میکنی 

یا باید یه چیز به نامش کنی یا امضا بدی ک یک سوم اموالت برا اونه 

دختر رو خیلی راحت تر میدن تا پسر و مراحل خیلی طولانی و خسته کننده داره تا مطمیین بشن شما بچه رو واقعا میخاین

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ثبت نامش اینترنتی هست ....

بعد از تکمیل ثبت نام دوسه ماه بعد تماس میگیرن و جلسه برای مشاوره میذارن .

در اخرهم خودشون دویا سه بچه معرفی میکنن که از بین اوناانتخاب کنید...

اگه هم فرزند دارید مراحلش سخت تر و هر جنسیتی داشته باشید از همون جنسیت فقط میتونید به سرپرستی بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط چند نفرشون رو معرفی میکنند ، نمیشه همه رو ببینی ؟بالاخره باید مهرش به دلت بیفته 🙁

اصفهان که من میدونم با توجه به خواسته و جنسیتی که انتخاب کردی چند مورد بیشتر نشونت نمیدن ولی از شهرهای دیگه بی خبرم

عزیزم یک طرحی اومد طرح مهمان 

شما یک بچه رو تا دوسال میتونی سرپرستیش رو به عهده بگیری بعد اگر شرایط اوکی بود بچه مال خودتون فکر نکنم نیاز باشه چیزی بنامش بزنی

یکی بود خودش یک بچه داشت مستاجر بود ولی چون نمیتونست بچه دار بشه از پرورشگاه یک بچه آورد بعد یک سال دوباره یک جفت دوقلو آورد

دیگه مثل سابق نیست که خونه بنام بچه ها بزنی

فقط خدا

مراحل قانونیش خیلی دردسر داره مگه اینکه خیلی خیلی مشتاق بچه باشی که کل سختیارو به جون بخری!!

اما تو شهرمون دور از جون بقیه خدا نصیب هیچکس نکنه یه خانم معتاد بود بچشو میخواست سقط کنه بعد یکی از فامیلامون بچه رو ۲۰ تومن ازش میخره تو کل ۹ ماه هم خرجشو میدن وقتیم بدنیا میاد تو بیمارستان و ثبت احوال پارتی داشتن شناسنامه و گواهی تولد بچه رو همه رو به اسم پدرمادر جدید صادر کردن الانم بچه دوسالشه از هیچی براش کم نزاشتن خروارخروار خوراکی ریختس دور و برش...

ادم همه جا باید پارتی داشته باشه تا کارش درست شه راحت

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

اصفهان که من میدونم با توجه به خواسته و جنسیتی که انتخاب کردی چند مورد بیشتر نشونت نمیدن ولی از شهره ...

چه بد ای کاش این قانون برداشته بشه اخه باید مهر اون بچه به دلت بیفته🤦🏻‍♀️