2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان اواخر ماه سوممه و واقعا دلم میخواد زوردتر به روز زایمانم برسم

حتی دیشب خوابشو دیدم 

با اینکه نمیدونم جنسیتش چیه کلی چشم انتظارشم

خیلی سخته ها:)

خوش بحالتون:)

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد و شادی و برکت بهتون رو کنه

من الان اواخر ماه سوممه و واقعا دلم میخواد زوردتر به روز زایمانم برسمحتی دیشب خوابشو دیدم با اینکه ن ...

ممنون عزیزم

چشم رو هم بزاری گذشته اتفاقا از زمان بارداری لذت ببر حسابی بخودت برس دوران بارداری که دوران ریاست زنه من ناراحتم داره این روزا میگذره🤣🤣

ممنون عزیزمچشم رو هم بزاری گذشته اتفاقا از زمان بارداری لذت ببر حسابی بخودت برس دوران بارداری که دور ...

نه بابا واسه من اینطور نیست

خانوادم ازم دورن 

یه شوهر فوق تنبل و بی درک و بی اعصاب دارم که تنها کار مثبتش خرید خونس همین

من اگه 10 سالم جارو نکنم یا ظرفارو نذارم تو ماشین دست به سیاه سفید نمیزنه

حتی دوس ندارم باهاش خیلی هم صحبت شم راستش چون تهش داره به همه توهین میکنه و انتقادپذیرم نیست و ممکنه اخر حرفامون دعوا شه همیشه

پس ترجیحم اینه زودتر بیاد نینی تا سرگرم اون شم

بسلامتی برا روز زایمان چی با خودم ببرم

بستگی داره بیمارستان چیزی بده یا نه

من دو دست لباس نوزاد سایز صفر و یه سرهم خوشگل برداشتم که عکس بگیرم

زیرانداز تعویض و خشک کن نوزاد

پوشک سایز صفر و پوشک بزرگ برای خودت

شیشه شیر و شیرخشکم میتونی برداری

شاید فلاسکم بردارم

لباس برای خودتم بردار برای زمان تعویض، همینطور لباس زیر

دمپایی

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
بسلامتی برا روز زایمان چی با خودم ببرم

ببین ساک بچرو ک از الان آماده کن برا خودتم دوتا لیوان چای نپتون و ی فلاکس و ی جفت دمپایی و ست بیمارستانی اگر داری و پوشک و شورت اضافه و لوازم ارایشی و نسکافه برا بعداز زایمان و دوربین عکاسی اگر عکاس و فیلمبردار نداری سوتین شیر دهی 

بسلامتی الهی، منم 15روز دیگه بااین که بچه 3ببسیااارمیترسم ازطبیعی ودرداش😪

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه بابا واسه من اینطور نیستخانوادم ازم دورن یه شوهر فوق تنبل و بی درک و بی اعصاب دارم که تنها کار مث ...

انشالله زود زود میگذره و نی نی رو بغل می‌کنی برا منم خیلی گل و بلبل نبود ولی خب خدایی شوهرم خیلی خیلی مراعاتمو می‌کنه