2777
2789
عنوان

خالم میگه دعوت کن بقیه رو

576 بازدید | 18 پست

سیزده سال متاهل بودم

تو اون سیزده سال حتی یکنفر یکبار شوهرمو دعوت نکرد خونش

حتی یکبار

شوهرم خونه ی هیچکدوم از فامیلای نزدیکمو ندید

مثلا خاله دایی عمه عمو، خیلی سرافکنده شدم 

حتی چند بار دعوت کردم ، ولی بازم دعوت نمیکردن

مدتیه طلاق گرفتیم

جالبه بعد طلاق دعوتا شروع شده!

الان خالم میگه فلانی دعوتت کرده تو هم همه رو دعوت کن بیرون، منم نمیخوام ، اولا از اینکه خالم بجای من تصمیم میگیره بدم میاد، دوما به یاد اون روزا که همیشه بی کس و خجالت زده بودم پیش شوهرم دلم نمیخواد مهمونی بدم

کار خوبی میکنی

نه ایکنه بگم مقابل به مثل کردی نه

کلا معتقدم کسی که تو روزهای سخت ادم نیست بقیه روزها نباید باشه

الانک مجردی لزومی نداره دعوتت کنن و توقع ددعوت کردن از یه دختر مجرد داشته باشن

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق مهمونیم ولی راستش یه لحظه خودمو گذاشتم جات 

من دعوت نمی کردم ، در جواب خالمم می گفتم این آدما اگر اون موقع که من دعوتشون کرده بودم ، من و همسرم و دعوت می کردن و تف سر بالای من نمی شدن ، شاید زندگیم ادامه پیدا می کرد

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
کار خوبی میکنینه ایکنه بگم مقابل به مثل کردی نهکلا معتقدم کسی که تو روزهای سخت ادم نیست بقیه روزها ن ...

دخترمجرد ❌

زن مطلقه ✅

زن مجرد ✅

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

شاید همسرت ی مشکلی داشته عجیبه ک هیچ کس دعوت نکنه

و بلافاصله بعد رفتنش دعوتا شروع شده

در هر حال تو الان هیییییییییییییچ وظیفه ای برای جبران و دعوت نداری

حالا بذار 3 بار بری بعد دعوتی بدی

ی نفر ادمی دیگه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
شاید همسرت ی مشکلی داشته عجیبه ک هیچ کس دعوت نکنهو بلافاصله بعد رفتنش دعوتا شروع شدهدر هر حال تو الا ...

نه بابا 

خیلیم نمیشه رو این حساب کرد 

همسر منم تا ۶ یا ۷ سال اول دعوت نمی کردن یعنی یجوری دعوتمون می کردن که میدونستن همسرم نمی تونن بیاد فقط چون مذهبی بود ، حالا اصلا به کسی کار ندارن ها حتی به من که خانومشم حرفی نمیزنه ولی نسبت بهش گارد داشتن 

ولی بعد تقریبا ۷ سال و بعد فوت پدرم که تو مراسمای پدرم دیدنش دیگه بهتر شدن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
نه بابا خیلیم نمیشه رو این حساب کرد همسر منم تا ۶ یا ۷ سال اول دعوت نمی کردن یعنی یجوری دعوتمون می ک ...

گفتم که شاااااااااااااااااید 

خداروشکر که روابط حسنه شده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️