2777
2789
عنوان

عروس هلندیم ایدز داره

2003 بازدید | 105 پست

Pbfd بیماری که بین طوطی سانان رایج هست و بهش ایدز میگن و هیچگونه درمانی نداره و همه ی پرهاشون میریزه

حالا عروس هلندیمون این بیماری رو داره و کلا پرهاش ریخته، این ویروس روی انسان ها تاثیری نداره اما من بازم دلم یجوریه چون دخترم یکسره این عروس هلندی رو دست میگیره باهاش حرف میزنه خیلی دوسش داره

چیکارکنم؟ 

کسی که قبولش نمیکنه نمیشه هم ولش کنم‌بیرون چون‌میمیره پس چیکارکنمممممم

خدایا مرسی        

هیچی بزار بمونه تاثیری رو انسان نداره که

به دلم نمیشینه یه سره تو خونه وله، علاوه بر این که پرهاش میریزه کلی شوره از بدنش میریزه همه جای خونه چیکارکنم آخه

خدایا مرسی        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دلم نمیشینه یه سره تو خونه وله، علاوه بر این که پرهاش میریزه کلی شوره از بدنش میریزه همه جای خونه ...

بنداز بیرون بره خوب میشه خودش

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بنداز بیرون بره خوب میشه خودش

خوب که نمیشه اصلا هیچوقت

چون هیچ پری نداره نمیتونه بپره فقط راه میره دلم نمیاد، حداقل اگه میتونست پرواز کنه پرش میدادم میرفت

خدایا مرسی        

ویروسش مشترک با انسان نیس خطری برا شما نداره 

گناه داره ولش نکن بهش محبت کنید نگهش دارین حیوونی عمر نوح که نداره یه روز میره ... شما تا اون روز داشته باشینش خدا بهتون نظر میکنه 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ویروسش مشترک با انسان نیس خطری برا شما نداره گناه داره ولش نکن بهش محبت کنید نگهش دارین حیوونی عمر ن ...

بیشتر از یک ساله نگه داشتیم و از اونموقع این ویروس رو داشته خب الان وضعیتش خیلی بدتر شده، حیوونی حتی نمیمیره راحت بشه

خدایا مرسی        

به دلم نمیشینه یه سره تو خونه وله، علاوه بر این که پرهاش میریزه کلی شوره از بدنش میریزه همه جای خونه ...

عزیزم  بنظرم  بهداشتی  نیست  با دامپزشک  مشورت کن 

دیگه حیون تو خونه نیار   علتشم  بدون چرا بیمار شده

هعی😶