2777
2789
عنوان

مادرشوهر 💔تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 87 پست
نه زندس خودشم کار میکنه ولی شوهرم میگه من ازشون جدا نمیشم میگه پولدار شم یه خونه دو طبقه میگیرم ک با ...

مث شوهر منه

من 12سال جنگیدم

نشد

رفتم واسه طلاق

اومد دادگاه 

دادگاه مجبورش کرد خونه جدا بگیره برام و قطع ارتباط باشیم با خانواده ش

الآن همسایه پدرش ایناییم

و 4ساله پامو تو خونه شون نذاشتم

حتی مراسم هاشونم نمیرم اصلا

اونم داره میسوزه که مادرش نمیتونه بیاد سرک بکشه تو زندگیم

چندساله ازدواج کردی

خودت وشوهرت وبچه ت چن سالتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به تو ربط ندارهسرش داد بزناز خودش بدتر بکنبگو تو کوفت بخور سن سگ پیره رو داری بچه ام باید جون بگ ...

میگه هر دیقه ب بچه غذا میدی در حالی ک تا خودش نخاد نمیدما طفلی گرسنش میشه بعدا پیشه شوهرم و پدرشوهرم میگه این بچه اونقدر غذا میخورههه ۱۰ برابرع ما جا نداره ک شام و ای چیزا بخوره  تازه از شیر گرفتمش چشمش در میاد طفلی غذا بخوره هر چی میدم ب غذا یه تیکه گوشت اضافه میکنم میگه ضرر داره ننداز دیر میپژه و فلان😏

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
شوهرم فقد میگه صبر کن صبر کن همه چی درس میشه و هر چی میگه رو بنداز پشته گوشت بیخیال شو خودتو نارتحت ...

شوهرت خیلی ببخشیدا ولی داره خرت میکنه

شوهر کثافت منم همین بود

حاضر بود طلاقم بده ولی از ننه باباش دل نکنه کودن خرفت

حالا خدا زد به کمرش

روش سیاه شده

نمیتونم ب خانوادم در موردشون چنی حرفایی بگم میدونم جدا نمیشیم فقد بعدا مادرشوهذم تو جمع یطوری رفتار ...

چقدر ساده و ترسویی ،معلومه که قرار نیست جدابشی ،قراره حرفت رو به کرسی بشونی قراره ارامش اعصاب پیدا کنی، چرا نمیتونی به خانوادت بگی از چی میترسی ، هیچ وقت از دعوا نترس تو همه ی زندگیا یکسری دعواها لازم که هیچ حتی واجبه 

مادرشوهرت اخم و تخم میکنه؟ خب به کتفت بخاطر حرف بقیه میخوای خودتو ازار بدی؟ مگه این بقیه چه سودی برات دارن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
قبله بچه دار شدن میرفتم ولی چیزی فرق نمیکرد و شوهرمم حرفش عوض نمیشد گفتم جدا میشم حتی به جدایی هم کش ...

شوهرت میدونه بر میگردی میخای تا اخر عمرت اینطور زندگی کنی 

اگ شوهرت دوست داره کاری میکنه

حداقل ی خونه دو طبقه ای بگیرین چند ساعت رو این عمه بیشعورتو نبین

داره خرت میکنه ،خرررر نشو فردا اولین حرفی که بهت زد مادرشوهرت دعوا راه بنداز جمع کن برو ،به شوهرتم ب ...

از خانوادم دورم باید ببرن تا برم اونم ماهی یبار میرم خونه مادرم چن روز میمونم بر میگردم  هوووف بخدا من همه این راه هارو قبله بچه دار شدن رفتن ولی بازم برگشتم گفتیم درس میشه و فلان الان وضغ مالی خوب نیس خونه دو طبقع بگیریمو فلان باز برگشتم  من برم شوهرمو کلی پر میکنن و هی بدمو میگننن😔😔

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
حرف یه روز دو روز نیست چی قراره درست بشه آخه فقط جلو شوهرت گریه زاری راه بنداز خسته میشه خودش

میخام قهر کنم ولی از خانوادم دورم باید ببرن تا برم اونم ماهی یبار میرم خونه مادرم چن روز میمونم بر میگردم  هوووف بخدا من همه این راه هارو قبله بچه دار شدن رفتن ولی بازم برگشتم گفتیم درس میشه و فلان الان وضغ مالی خوب نیس خونه دو طبقع بگیریمو فلان باز برگشتم  من برم شوهرمو کلی پر میکنن و هی بدمو میگننن😔😔

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
وای ببخشید این حرفو میزنم ولی چجوری قبول کردی اینطوری زندگی کنی؟ حالا درک میکنم ادم قبل ازدواج چون ذ ...

۱۵ ساله رو شوهر دادن

تقصیر این نیست تقصیر اون مادر پدرشه بچه ۱۵ ساله چه می فهمه

خاک تو سر این مملکت و آدماش که ۱۵ ساله که نه میتونه رای بده نه میتونه گواهینامه بگیره نه میتونه معامله کنه میتونه ازدواج بکنه  

کاش اینا که میخوان بچه دختر رو ۱۵ سالگی شوهر بدن بزانش پرورشگاه حداقل اونا تا ۱۸ سالگی نگه مبدارن اینقدر پست نیستن که ۱۵ سالگی شوهر بدن

این حمایت نیست عزیزم همه ی مسائل شما تلنبار شدن رو همباید با مادرشون صحبت کنن این حرفا و رفتاراشونو ...

میگه من ب اون چی بگم اون کاره خودشو میکنه سنی ازش گذشته تو حرفاشو نادیده بگیر با این حرفا خرم میکنه

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
میخام قهر کنم ولی از خانوادم دورم باید ببرن تا برم اونم ماهی یبار میرم خونه مادرم چن روز میمونم بر م ...

بچه داری زندگیتو خراب نکن ولی تو هم اونو اذیت کن روغن بریز تو لباساش در یخچالشو باز بذار ببین رو چی حساسه برو رو اعصابش تا خودش بیرونتون کنه

من ۷ ماه تواین شرایط بودم بخدا بعداز چندسال هنوز به اون روزا فکر میکنم اشکم درمیاد. منم فامیلمه خیرس ...

تو چیکا کزدی چطو جدا شدیب

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
میخام قهر کنم ولی از خانوادم دورم باید ببرن تا برم اونم ماهی یبار میرم خونه مادرم چن روز میمونم بر م ...

در حد یه خونه ی اجاره ای هم نداره؟ خودت طلا نداری؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂