2777
2789
عنوان

مادرشوهر 💔تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 87 پست
من یه تکه گوشت برای بچه م می‌زارم که بخوره می‌دونم که اصلا ناچیز میخوره نهایت اندازه یه بند انگشت. م ...

اره همش میترسه از خودنه من برا خودش اونقدر غذاهایه ویتامینه میپزه میخوره ها ب منم میرسه میگه تو جونی میخایی چیکار به وقتش ویتامین میاد ب بدنت همش میگه نون بخور نون قشنگه چاق میکنه و فلان😏😏😏😏

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم همش میگه قناعت کن زیاد صرفه جویی نکن زیاد نرو حموم زیاد لباس اینا نشو و کلی از این چرتو پر ...

اره .... حتی اگر قایمکی شده بخر بعدا ببینه.تازه اینجوری می‌فهمه تصمیم گیرنده تو هستی نه اون. 

اتفاقا هر روز آرایش کن و حموم هم یکروز درمیان برو . لباس هم بشور.

همه ت کلا داره به نفع خودش کار می‌کنه ولی تو اعصابت خراب میشه .اصلا بحث نکن برو حمام برو اتاقت .بزار بشینه حرف بزنه بالاخره وقتی تو حرف نزنی و فقط رفتار کنی یکی بهش میگه بس کنه 

نه اصلاخودم طلا دارم ولی نمیفروسه

طلا هات را به هیچ عنوان به شوهرت ندی بفروشه برای کار و قرصهای خودش .... تا میتونی هم بخر پس انداز کن حس میکنم چند سال دیگه لازمت میشه ‌.برای خرید خونه هم درصورتی که به نامت بزنه بهش بدی.

طلا هات را به هیچ عنوان به شوهرت ندی بفروشه برای کار و قرصهای خودش .... تا میتونی هم بخر پس انداز کن ...

فداتشکم سعیمو میکنم😔🙏🏻🙏🏻ببخش مژاحمت شدم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
تروخدا فقد بگو چیکار کردی جدا شدی دادگاه چی گفتی گفت جدا بشین؟؟؟؟بخدا دعات میکنم اگ راهنمایبم کنی وض ...

حدس زدم زیر 25 باشی

واسه همین ترسویی

وقتی بری دادگاه خودشون شوهرتو مجبور میکنن برات خونه بگیره

اگر نگیره مجبوره مهریه و نفقه بده که خب از اونجایی که مردا واسه دادن مهریه میسوزن پس برات خونه میگیره

مجبوره که بگیره

اولین کارت رفتن پیش وکیل باشه

برو بایکی دوتا وکیل صحبت کن وشرایط زندگیتو براشون توضیح بده از گوگل هم کمک بگیر

بعدم باید بری قهر

من 1سال قهر بودم خونه پدرم

بعد از یک سال شوهرم راضی شد خونه بگیره

حدس زدم زیر 25 باشیواسه همین ترسوییوقتی بری دادگاه خودشون شوهرتو مجبور میکنن برات خونه بگیرهاگر نگیر ...

این وسط بچه دارم برایه همین میترسم ازم بگیرنش 

منم میخام اینکارو کنم ولی بنظرت خونع پدرم رفتنی بگم بهش ک میخام ازت جدا شم یا خونه خودم؟ اگه اینجا بگم منو نمیبره خونه بابام و حرفم بیخود میشع یساعت راهمونه

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
عزیزم انشالله مشکلت حل بشهآمدم دوباره بهت بگم مرتب آیه نه سوره یس را بخوان و آیه افوض ...... تو نت ...

چشم مرسی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خاهشا دعام کن جدا شم ازشون برم خونه خودم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
این وسط بچه دارم برایه همین میترسم ازم بگیرنش منم میخام اینکارو کنم ولی بنظرت خونع پدرم رفتنی بگم به ...

نمیدونم واقعا

فقط میدونم تنها راهش قهر رفتن

و دادگاه رفتن و شکایت کردنه

تا دادگاه نری

اگر یکسال هم خونه پدرت بشینی نمیاد برات خونه مستقل بگیره(چون قبلا چند بار رفته بودی قهر اون ارج و قربت رو از دست دادی،ببخشید که صریح میگم قصدم کمکه) 

یه چیز دیگه

از مادرشوهر نترس

چون سنت کمه میترسی اوناهم هی سواستفاده میکنن

از فردا وقتی توهین کرد جواب بده، سلیطه بازی دربیار

تا اون ازت بترسه

(من بعد از 10سال اینجوری از پس خانواده شوهرم بر اومدم)