2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چطوره. ببخشید میپرسم

الان خوبه گرمه نه که نمیدونست ولی هرگز نگاه هرزه ای ب کسی نداشته توفامیل همه دخترا چشمشون بهش بوده که چرااینقد سرب زیر فقط سرش تو کتاب وقران بوده چون حافظ کل قران

نه که نمیدونن درست تربیت شدند که بانگاههاشون بقیه روقورت ندن توکوچه خیابون محل کار یاهرجای دیگه بانا ...

من یه پسر۳۴ میشناسم.یه جوری رفتار میکنن البته بقول شما خانواده ی محترم و بافرهنگی داره که رعایت میکنن. همش برام سواله آیا میدونه. اصلا ببخشید آیا میدونه زن چه نیازی داره . 

چه سوالی اخه معلوم میدونن ولی خودشون کنترل میکنن الان بچه از ۲ سالگی به اونور متوجه این نیاز میشه چع برسع به ادم بزرگ

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده

خوب من هات نیستم باید خودش بلد باشه.اگرم باشم روم نمیشه

احتمالا بلده ولی هنوز رو نکرده تو یکم دربارش باهاش حرف بزنی متوجه میشی

ببین اصلانم به اینکه مظلوم و سر به زیر و ایناست توجه نکن اتفاقا تجربه نشون داده اینا بدترن

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

الان خوبه گرمه نه که نمیدونست ولی هرگز نگاه هرزه ای ب کسی نداشته توفامیل همه دخترا چشمشون بهش بوده ک ...

ایتا خصوصیات اون فردیه که منم منظورمه. با این تفاوت که زنان زیادی در محل کارش میرن میان. 

امیدوارم پای گلنار وسط نباشه خخهه

من یه پسر۳۴ میشناسم.یه جوری رفتار میکنن البته بقول شما خانواده ی محترم و بافرهنگی داره که رعایت میکن ...

بله حتما که میدونه اتفاقا من دختر خاله شوهرم اونقد تونخش بوده من نمیدونستم بعد توعقد ازمن میپرسید امیر حسین بوس وبغلت میکنه اصلا باورم نمیشه گفتم عه چرا مگه زنش نیستم بعدها فهمیدم چ خبره ولی همسرم تاقبل عقد خیلی رفتارش سرد بود فقط صحبتاش محبت امیز بود وقتی عقد کردیم یهو خیلی نزدیکم شد هم کلامی هم ... خلاصه واسه خودش حد ومرز داشت وهمه چی میدونست وبلد بود زن واسش حرمت داره حریم داره حالا شاید خواستگارت هم اینطوری باشه بیشتر تحقیق کن

ایتا خصوصیات اون فردیه که منم منظورمه. با این تفاوت که زنان زیادی در محل کارش میرن میان. امیدوارم پا ...

گلنار وگلناز 🤣چی بگم خواهر بیشتر تحقیق کنید امیدوارم خوشبخت بشی

چی بگم آخه خیلی مذهبیه من فکر کردم شاید ندونه .

میدونه مطمئن باش عمدا به روی خودش نمیاره.

در ضمن پسری که دست فرمونش خوب باشه روی تخت هم بلده چیکار کنه ببین دست فرمونش چطوره

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده