الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان خوبه گرمه نه که نمیدونست ولی هرگز نگاه هرزه ای ب کسی نداشته توفامیل همه دخترا چشمشون بهش بوده که چرااینقد سرب زیر فقط سرش تو کتاب وقران بوده چون حافظ کل قران
نه که نمیدونن درست تربیت شدند که بانگاههاشون بقیه روقورت ندن توکوچه خیابون محل کار یاهرجای دیگه بانا ...
من یه پسر۳۴ میشناسم.یه جوری رفتار میکنن البته بقول شما خانواده ی محترم و بافرهنگی داره که رعایت میکنن. همش برام سواله آیا میدونه. اصلا ببخشید آیا میدونه زن چه نیازی داره .
من یه پسر۳۴ میشناسم.یه جوری رفتار میکنن البته بقول شما خانواده ی محترم و بافرهنگی داره که رعایت میکن ...
بله حتما که میدونه اتفاقا من دختر خاله شوهرم اونقد تونخش بوده من نمیدونستم بعد توعقد ازمن میپرسید امیر حسین بوس وبغلت میکنه اصلا باورم نمیشه گفتم عه چرا مگه زنش نیستم بعدها فهمیدم چ خبره ولی همسرم تاقبل عقد خیلی رفتارش سرد بود فقط صحبتاش محبت امیز بود وقتی عقد کردیم یهو خیلی نزدیکم شد هم کلامی هم ... خلاصه واسه خودش حد ومرز داشت وهمه چی میدونست وبلد بود زن واسش حرمت داره حریم داره حالا شاید خواستگارت هم اینطوری باشه بیشتر تحقیق کن