2777
2789
میدونه مطمئن باش عمدا به روی خودش نمیاره.در ضمن پسری که دست فرمونش خوب باشه روی تخت هم بلده چیکار کن ...

یعنی اکه پارک دوبلش خوب باش پس زود انزال نیست حخخ آخه خواهر چی رو به چی ربط میدی

.خخخخ 

یعنی اکه پارک دوبلش خوب باش پس زود انزال نیست حخخ آخه خواهر چی رو به چی ربط میدی.خخخخ

نچ پارک دوبل نهههه دست فرمونش دیگههه نگاه کن چجوری رانندگی میکنه.

ربط ندادم واقعیت....

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی بعضیاشون معنی کلماتو نمی‌دونن😂 مثلا داداشم ۱۸ و خورده ای سالشه بار اولشه رل زده میگه اجی من ...

وااا چ ادمای عجیبی خودت ازهمه عجیب تر داداشت راهنمایی میکردی دیگه اومده گفته دختره اینجوری گفته یعنی باهات راحته که اولین دوستیش اومده بهت گفته وتواون جمع ی بزرگتر نبوده اون پسر ۱۲ ساله رو راهنمایی کنه توضیح بده

بله حتما که میدونه اتفاقا من دختر خاله شوهرم اونقد تونخش بوده من نمیدونستم بعد توعقد ازمن میپرسید ام ...

توکل بخدا. میگم زن میخوام ولی من فکر میکنم از اجبار خانواده و طبق رسم جامعه باشه واز روی نیاز نباشه

وااا چ ادمای عجیبی خودت ازهمه عجیب تر داداشت راهنمایی میکردی دیگه اومده گفته دختره اینجوری گفته یعنی ...

با داداشم خیلی صمیمی تر از دوتا دوست صمیمیم 

حالا اون بچه ۱۲ ساله بابا مامانش وکیل داییش دکتر کلا تو شهرمون همه میشناسنشون🤣

خیلی باحال بود اون لحظه