2777
2789
عنوان

با جاری خودشیرینی چه کنم

246 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان  مادر شوهر و خواهر شوهرم. بین جاری و من. فاصله انداختن جوری که شمارشو هم. نمی‌دن به من.  من. خونم دعوتشون کردم  ولی اون نه. بعد فهمیدم مادر شوهرم نخواسته.   خلاصه. چون شوهرمو دوس ندارن. بین من و جاریم فرق میزارن. جاریم منو با خواهر شوهرم میبینه. فوری می‌ره میشینه بغل خواهر شوهرم پچ پچ می‌کنه.   تا. من تنها باشم.  خواهر شوهر هم.   پایه میشه. تو. جمعی که میشینیم.  منم شخصیتم. جوری نیست. دستمال کشی کنم یکیو.  من خودمم. و غرور وشخصیتم برام از همه چی مهمتره خودشیرینی اصلا اونم به خواهر شوهر دوست ندارم چون  حس ضعفه بنظرم. خلاصه اون جاری خودشیرین. تا منو میبینه خواهر شوهرمو. میکشونه سمت خودش تا من تنها بشینم چه راهکاری دارین  دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر بذار تنها باشی تا با این عتیقه ها 

خودتو با گوشی کتاب بچه یا همسرت یا دیگران سرگرم کن 

زیادی چسبیدن به خانواده شوهر هیچوقت عاقبت خوبی نداشته جاریت اینو بعدا میفهمه

یعنی تو لنگ خانواده شوهری 

خوشبحال خودم که هیچوقت خودمو قاطیشون نکردم 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

من همش سرمو میکنم توگوشی بعدمادرشوهرم روستاس میرم اونجا دیگه سه روز چهاروز اینجوری بایدتحملش کنم عیدا بدترین روز منن چون اونم میاد دیگه اعصاب نمی‌زارن برای من

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بقران منو تو سه مشکل مشترک داریم این همینا منم یه جاری دارم اینجوریه کلافم کرده

نه بابا سالی یکبار یا دوبار اونم تو عید اینا. اون یکبار هم.   خواهر شوهر و جاری پیش هم میشینم که حرصم بدن. خواهر شوهرم هم عقده هاشو خالی می‌کنه.  تو جمعی. که میشه می‌ره میشینه پیش جاریم یا جاریم.  خودش صداش می‌کنه پچ پچ میکنن.  منم تنها  میشینم 

خوب مگه نمیگی از این اخلاقا خوشت نمیاد؟دوری کن راحت احترام بذار ولی صمیمی نباش حرمت خودتم حفظ میشه،ص ...

همینطورم.  ولی تو فامیل.  نمیگن چرا این تنها نشسته.  حساب نمیکنن؟

ببین من مشابه این مشکلو داشتم به چند دلیل ازم دوری میکردن باهم فامیل بودن هم سطح بودن از لحاظ ادب و زیبایی  و پوشش اصلا در حد من نبودن...  حالا کاری که من کردم همش کنار شوهرم مینشستم حتی اگر همه مرد بودن یا با مادر شوهرم هم کلام میشدم بهترین تیپ ساده و شیک رو میزدم هنیشه خوشبو بودم تو کارها در حد متعادل کمک میکردم اینکه بیشتر پیش همسرم بودم   باعث حسادتشون شد فکر میکردن از شدت  عشق و علاقه ای که بین منو همسرم هست هم جا موندن دفعات بعدی اوناهم پیش شوهرشون مینشستن اما چون فیلم بود یکی دوبار بعد خسته شدن 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱