2777
2789
عنوان

تقسیم ارث

81 بازدید | 8 پست

های قشنگام

امروز داشتم معنی قرآن میخوندم بعد توی معنی سوره نسا یجایی درباره تقسیم ارث نوشته بود که فلانی اینقدر سهم میبره و... بعد نوشته شده که البته این مقدارها بعد وصیتی هس که درباره اون مال فرد فوت شده میشه 

این یعنی چی میشه یکی توضیح بده(خودم مسلمون نیستم) 

مثلا اینطوری که با اینکه سهم پسر دو به یک اگه فرد فوت شده وصیت کنه مساوی باشه اون دو به یک دیگه هیچه؟ 

آدمی را یک سخن ویران کند.           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

ادم می تونه برای یک سوم اموالش بعد از مرگ وصیت کنه

و بیشتر از اون با رضایت وراث امکان پذیره

مثلا می تونه بگه یکسوم اموالش به بقال سر کوچه برسه یا اینکه یک سوم اموالم را به راه رضای خدا بدین بهزیستی

بافی ما ترک بین وراث تقسیم می شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

تو خیلی از شهر ها و روستاها همین‌ هستنه ارث به دختر میدن نه جهیزیه نه هیچ هزینه ایموقع مریضی هاشون د ...

پس قانون چی؟دختره تو خونه جدیدش هیچی نمیبره؟

نهادم می تونه برای یک سوم اموالش بعد از مرگ وصیت کنهو بیشتر از اون با رضایت وراث امکان پذیرهمثلا می ...

پسره میتونه رضایت بده سهم همه یکی باشه یعنی همه خواهر برادرا 1 واحد سهم ببرن؟