2777
2789
عنوان

بیاید در مورد رسم عروسیامون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رسم مال کجاس 

ما کوردیم و تقریبا رسمامون مثل شماس 

اما اگه پدر عروس وضعش خوب باشه به اختیار میتونه بخشی از جهیزیه رو بخره نخره هم مهم نیست 

ما هم معمولا یه جور غذا میدن اما کادو 2یا 3 تومنه همون شب هم پرداخت میشع 

پاگشا هم داریم 

یاد اون تاپیکی افتادم ک رسم داشتن جیغ بکشن بعد میگفت بقیه جواب نداده بودن جیغ و با جیغ جواب میدادن گویا اون جیغ کشیده بود مامانش جواب نداده بود اینم اب شده بود از خجالت

سکوتم را به باران هدیه کردم ..

خوش به حال اونا که دختر زا هستن پس بین شما 😁ولی جدای از شوخیراستش اون دلیلتون که «ما داریم دخترمون ...

رسومات قدیمه دیگه منظور اینکه ما داریم یه چیز گرانبها تیکه وجودمون رو میدیم به تو فوقش جهیزیه هم بدیم؟

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

عووووو چ جالب

منم تبریزیم

اما جهیزیه با دختره فقط ۳ یا ۴ قلم پسر میگیره

و مام نامزدی رو با عقد میدونیم ن صیغه محرمیت ینی عقد میکنن بعد نامزد میشن 

و کادوهای طرفای ماهم زیاده حالا بستگی این ب مدل هر خانواده داره طرف ما زیر ۱۰ میلیون کادو ندارن یجوری ک هر عروسی طرف ۴ میلیارد پول جمع میکنه

چ رسم خوبی ک دختر جهیزیه نمیده🤣🤣