2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139678 بازدید | 906 پست
چی بیشتر اهمیت بده؟اینا شیطان انسی هستن.فقط دور سه ازش

حتی شیطان هم از حسادت رانده شد از بهشت ینی میگم حتی اگه شیطان هم باشه علتش حسادته، نمیشه از جاری دور شد چون عضوی از خانوادته باید رامش کرد زندگی همینه با آدم خوب ساختن که هنر نیس آدم عاقل هیچوقت  ضعف از خودش نشون نمیده

جاری من دوتا دختر داره 

از اول ک من باردار شدم چ سر بچه اول چ دوم چ سوم 

همش با خنده و شوخی میگفت 

هیچکی مثل من نمیتونه دختربیاره 

الان بارداره سومیش پسره 

منم بعداز دوتا پسر 

خدا بهم دختر داد 

جنسیت ک دست ما نیس 

خدا تو قرآن گفته 

ب هرکی بخوام دختر میدم ب هرکی بخام پسرمیدم.

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم از مادر شوهر افریتش الا بلا باید فردای روز زایمان شام و مهمونی باشه بخدا منو مامانم از صبح پدرم ...

چرا شما انجام دادید ،اونی که اصرار به مهمونی داشته باید می آمده کمک  ،یا دامادتون غذا از بیرون می گرفته

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

حتی شیطان هم از حسادت رانده شد از بهشت ینی میگم حتی اگه شیطان هم باشه علتش حسادته، نمیشه از جاری دور ...

چطور نمیشه.شماره سه جاری مسدود کردم یکیش تو کوچه خودمه.دو تای دیگه شماره سیو ندارم زنگ نمیزنم.

امان از زبون تلخ و نیش دار بعضیاخدا بچه هاتو حفظ کنه ان شا الله

ممنون عزیزم 💚

حالا من اصصصلا جنسیت برام مهم نبود 

فقط میگفتم سالم باشه همین ..

اما این جاری من بنده خدا انگار ضعف داشت تو این قضیه 

چون بقیه عروسا همه پسر داشتن 

جز این و یک جاری دیگم

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

اخه کیه که دلش دختر کوچولو نخواددد؟😭😭🎀

گناه داره اون بچه

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

می خواسته ضد روحیه بزنه ذلیل شده خدا ازش نگذره بدذات پلید پسر و دختر هر دو نعمت خدان من خودم عاشق دخترم خیلی ها ارزوی ی بچه دارن خواهرت حق داره ولی بهش بگو ناشکری نکن بچه چ گناهی داره ک اون عفریته بی عقل حسود حرف دهنش و نمیفهمه