2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139680 بازدید | 906 پست
گوه سگ دهن جاریش😐

وای گل گفتی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم تو قومیتی دنیا اومده که تیکه کلامشونه به همه میگن ایشالا پسر دار بشی ولی خیلی دختر مونو دوس ...

واقعا برای منم دختر و پسر نداره 

ولی دختر بچه خییییییلی شیرین پیراهن خوشگل بپوشه واااای

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
از این خل و چل هایی که به پسر زاییدن اهمیت میدن مگه هنوز هستن ؟؟😑😑😑 والا دیگه اون دوره تموم شده ه ...

ی تیکه گوشت اضافه این حرفارو نداره 🤣🤣

حالا مثلا پسرا چ گلی به سر خونواده میزنن

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

باید خواهرت می‌گفت حالا تو که پسر آوردی چه گلی به سرما ردی من موندم چجوری بعضیااا طرز فکرشون تو عهد بوق مونده.خداروشکر که بهم دختر داد دختر نعمته خب هرکسی لیاقت دختر داشتنو نداره

باور نکردم

منم.اخه مگه عهد بوقه که تو بیمارستان یهو متوجه جنسیت بشه و بگه عه اینم که دختر شد!!؟ 😑بعدم هار هار بخنده هیشکی ام هیچی بهش نگه

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

جاریشو آدم حساب نمیکنن این  چیزارو واس خودش امتیاز نشون میده که به چشم بیاد واینکه ابجیت ازش سر تره اونم دنبال یه چی میگرده که خودشو بالا بکشه خوب کردین جوابشو ندادین به خواهرت بگو به جارییش بیشتر اهمیت بده تا زخم زبونشو نخوره اینجور آدما مریضن آدم مریضو که ازش نباید چیزی به دل گرفت  خواهرت خودش نمیدونه شماها بهش بگین که مورد حسادت هست وگرنه هیچ کس بی غرض دل کسیو نمیشکونه

ما نفهمیدیم بعد مهمونی گفت ابجیم درونگراس از ایناس که همه چی خودش میریزه

ببین کاری نداره خواهرت زنگ بزنه به جاریش بگه تو با حرفهای نفهمیت اعصاب منو بهم ریختی جوابتو الان میدم تا حالم خوب بشه دختر اوردم چون در اینده پسرت در خونه ام منت بکشه و منو دخترم محلش نزاریم دختر اوردم چون پیغمبر گفته از نشانه های زن خوب اینکه بچه اولش. دختر باشه دختر اوردم که پشت خودم و شوهرم باشه پسر مردمم در اینده نوکرمون بشه پسر نیاوزده که در اینده بره با زنش و یادش نیاد مادر پدرش کی هستن و بدنم اگر ترک خورده درست میشه الان با پول همه چی از قبلش هم بهتر میشه ولی شعور و تربیت و با هیچی نمیشه خرید با این سی نه شل و بدن ترک دار شوهرم میذاره منو روی سرش تا کور شه هر کی نمیتونه ببینه بعد هم قطع کنه یه نفس عمیق بکشه و به بچه اش هم شیر بده با اون زنیکه هم قهر کنه تمام

ب نظرمن مقصر اصلی تو این جریان شوهراحمقشه ک پشتش نیس وگرنه در حسود و بدذات بودن بعضی جاری و مادرشوهر ...

به امام حسین باورش سخته هنوزم اینجور افراد وجود دارن چون خودم آدم بیشعوری نیستم از این حرفای زشت و قرون وسطایی نمیزنم بله شما درست میگی اینجا باید شوهر خواهر اسی به جاریش حرف میزد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید