2777
2789

میپن مال من دیر شرو شده پسره ینی؟؟ابنم بگم صبا بالا میارم ظهرا شبا و همشم زردیه ینی غذاهایی ک میخورم بالا نمیاد فقط زردیا😂انگار بچه همه چیو میخوره زردیارو میده بیرون برامن

منی که اصلا حالت تهوع ندارم 😂🥺

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از همون اول ک فهمیدم فکر کنم هفت هفتگی تا الان که 16 هفته هستم حالت تهوع داشتم و دارم و بالا هم میارم

12 هفته رفتم سونو غربالگری بهم گفتن احتمالا دختره ولی خب علائمم بیشتر به پسر میخورد دیشب رفتم به صورت قطعی گفتن پسره🥲

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی از یجایی مال توام شرو میشه رفیقمم مبثفت ای خوش بحالمه اخرا بارداریش فقط حالت تهوع

شااااید

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

عزیزم من از همون اول ک فهمیدم فکر کنم هفت هفتگی تا الان که 16 هفته هستم حالت تهوع داشتم و دارم و بال ...

علائمت چی بود

نمیدونم پسره یا نه😂ولی اره همه چیزایی ک میخوریو میخوره برات هیچی نمیزاره

اره بخدا مثلا میبینی کلی شام خوردم فلفلم باهاش خوردم چزا مقویو بالا نمیاد اون فلفله ریز به ریزش بالا میاد 

اره بخدا مثلا میبینی کلی شام خوردم فلفلم باهاش خوردم چزا مقویو بالا نمیاد اون فلفله ریز به ریزش بالا ...

عزیزم😂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛