2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139680 بازدید | 906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جاری رو باید گذاشت زیر تریلی ۱۰۰۰ چرخ خاک تو سرشون چه ربطی داره جنسیت اگه پسر فلج میخورد خوب بود مهم اینه سالمه سلامتیه خداوند بچه هدیه داده از جایی که خدا رو شکر کنند چه حرفا میزنن 

دختری از جنس دریا 

😐😐😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اون زمان قدیم بود که ملت همه کشاورز و بنا و... بودن، پسر میخواستن به عنوان نیروی کار رایگان! الان که ...

نمیدونم شاه کدوم سلسله هستن که انقدر میترسن اسمشون ادامه پیدا نکنه 🤦‍♀️

شش ماه چیه حتی یک ماه دیگه شوهرش خودشو زیر پای بچش قربونی هم بکنه دیگه هیچ فایده ای نداره

دیگه چه میشه کرد حماقت دیگه 

ولی واقعاً باباها هلاک مرگ دخترشونند من یادم شوهرم لباسهای دخترم خودش تنش میکرد موهاشو شونه میکرد کش و گلسر میزد و واقعا لذتی که اون لحظات تو چشمش بود قابل وصف نیست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

تنها ولش نمیکردین با قوم الظالمین

میشستی جاری رو

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

در اینکه جاری کارش زشت بوده شکی نیست اما خواهرت چرا اینقد ضعیفه؟ اون دیگه مادره محبوره قوی باشه نه اینکه تقی به توقی بخوره طفل معصوم بیچاره رو عذاب بده اون چه گناهی کرده 

دیگه چه میشه کرد حماقت دیگه ولی واقعاً باباها هلاک مرگ دخترشونند من یادم شوهرم لباسهای دخترم خودش تن ...

همسر منم تو قومیتی دنیا اومده که تیکه کلامشونه به همه میگن ایشالا پسر دار بشی ولی خیلی دختر مونو دوست داره بشدت براش ارزش و احترام قایله و دیگه بچه دیگه ای نمیخواد روزی که جواب امینوسنتز رو گرفت و جنسیت رو فهمید با ذوق و شیرینی اومد خونه پسر هم بود بازم رفتارش فرقی نمیکرد درکل اگه ذره ای جنسیت براش مهم بود اصلا ازش بچه دار نمیشدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز