2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست
تو همین تاپیک یه عالمه بیفرهنگ ریخته که برا این که دلداری بدن میگن دختر بهتره پسر به درد نمیخوره

وایی آره 

البته تقصرشون نیست از بس هی گفتن اشکالی نداره بچت دختر شده دختر بهتر و فلان دیگه فکر میکنن اگه بگن دختر بهتر از پسر یه دلداری خوبی دادن به طرف مقابل 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
حالم از اینایی که هنوز حرف از دختر پسر میزنن بهم میخوره حالا نزدیک من یکی هست دوتا دختر داره هی جلو‌ ...

خب مطمئن باش کسی که اینجوری نسبت به یه جنسیت گارد داره خودش در حسرت اون جنسیت داره میسوزه و اینجوری عقده‌هاشو خالی میکنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عوضی باید بهش میگفت خدا هرکیو دوست داره بهش دختر میده هرکسی لیاقت دختر شدن نداره حمله نکنین خودم ...

اگه خودت پسر داشتی هیچوقت اینجوری نمیگفتی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
وایی آره البته تقصرشون نیست از بس هی گفتن اشکالی نداره بچت دختر شده دختر بهتر و فلان دیگه فکر میکنن ...

والا من که همه جا دیدم الان جدیدا برعکس قبل شده جرات نداره کسی بگه پسر دوس دارم یه جوری تحقیرش میکنن بیا و ببین 

پسر دارا قشنگ چیزایی که میگمو درک میکنن.

الانم مثل همون دوران ۵۰سال پیش هستیم اون دوران پسر دوس داشتن دخترو میکوبوندن الان برعکسه 

کی مردم میخوان بفهمن نمدونم 

ادم نفهم هر چی بگی نمیفهمه من دو تا پسر دارم سر هر جفتشون انقدر حرف زدن برام که چرا پسر شده کم مونده ...

اینا همه به ذاته نه به جنسیت

وگرنه تو اطرافمون انقدر دیدم پسر به درد پدر و مادر خورده نه دختر

این ادما هم از کمبود زیادی که دارن اینارو میگن

حکایت اینکه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده

واسه این مرتیکه بچه آورده؟؟!!!!طفلک اون دختربچه تو این خانواده🤐🤐🤐🤐

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
اینا همه به ذاته نه به جنسیتوگرنه تو اطرافمون انقدر دیدم پسر به درد پدر و مادر خورده نه دختراین ادما ...

اینا نتونستن درست تربیت کنن بچه هاشونو وقت نذاشتن براش میگن دختر بده پسر خوبه و برعکس 

خدا بچه ها رو مثل یه صفحه سفید میده به ادم یکیش میشه دزد و قاتل و جانی یکیشم میشه دانشمندو افتخار پدر مادرو ...

مادرت باید به دامادش بگه تواین دخترو تو دل مادرش کاشتی میخاستی عرضه کنی پسر بکاری حالا که اینقدر برات مهمه

حالا که نتونستی نمک رو زخم مادر بچت نباش با این کم محلیات تا هرکی به خودش اجازه بده هر چی لایق خودشونه به زنت بگن وتو عین ماست نگاشون کنی

بچم اگه افسردگی بگیره از همتون شکایت میکنم

اینا نتونستن درست تربیت کنن بچه هاشونو وقت نذاشتن براش میگن دختر بده پسر خوبه و برعکس خدا بچه ها رو ...

دقیقا

وگرنه از هر دو جنس خوب و بد داریم

ولی معمولا مخصوصا اینجا ندیدم کسی که پسر داره بیاد از دخترا عیب و ایراد بگیره ولی بعضی از دختر دارها خیلی بد حرف میزنن نمیدونم اگه واقعا انقدر از جنسیت مرد بدشون میاد چطوری حاضر شدن ازدواج کنن اصلا

مادرت باید به دامادش بگه تواین دخترو تو دل مادرش کاشتی میخاستی عرضه کنی پسر بکاری حالا که اینقدر برا ...

کجا بره شکایت کنه؟