2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139674 بازدید | 906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهرین؟من عاشق دخترامم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

دختر که بهتره، 

اون قدیم بود که میگفتن دختر مال مردمه الان دیگه پسر مال مردمه🫤

اون از حسادتش گفته 

راستی قدیم پسر می‌خواستند بره سر زمین کشاورزی کار کنه 

الان که دخترا بیشتر از پسرا درآمد دارند و هردو کار می‌کنند. 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
درضمن بچه من که پسر بود مادرشوهرم اینقد اذیتم کرد جنسیت مهم نیس اگه کسی بخواد اذیت کنه میکنه مادرشوه ...

بله کسی اذیت کن باشه دنبال بهانه است اذیت کنه ، خواهر من بچه اش پسر بود ، تو بیمارستان مادرشوهرش می‌گفت کاش بچه ات دختر میشد ! 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ادم نفهم هر چی بگی نمیفهمه 

من دو تا پسر دارم سر هر جفتشون انقدر حرف زدن برام که چرا پسر شده کم مونده بود بگن ببر عوضش کن دختر بیار 

انقدر حرف شنیدم تو این سالا اونایی که دختر داشتن هی پز میدن که تو تا چند سال دیگه هیچکس نیس پهلوت و ما دختر داریم دختر اینجوری اونجوری 

یه مشت ادم عقب مونده که هر چی بگی نمیفهمن پسر دختر هیچ فرقی نداره

تو همین تاپیک یه عالمه بیفرهنگ ریخته که برا این که دلداری بدن میگن دختر بهتره پسر به درد نمیخوره

اصلا هدف این تاپیک هم همین بود یه سری بیشعور هم خودنمایی کردن

ولی نصف بیشتر این تاپیک ها الکیه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دختر که بهتره، اون قدیم بود که میگفتن دختر مال مردمه الان دیگه پسر مال مردمه🫤اون از حسادتش گفته راس ...

چقدر طرز فکرت درباره‌ بچه‌ها وحشتناکه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین