2777
2789

ی زن عفریته تنهاست تو خونه شوهرشو زجر کش کرده حالا پول مرده میخوره آدم شده 

صبح طلاق اومد پیشم گفت پسر من از اولم انتخابش اشتباه بود هرچی از اول بهش گفتم این دختر بدردت نمیخوره خودم برات بهترشو پیدا میکنم پسرم لج کرد البته الآنم دیر نشده برو رد کارت از تو بهتر براش پیدا کردیم هیچی نگفتم گفتم این پیرزن روانیه بهتره خودمو باهاش هم صحبت نکنم اما از درون نابودم کرد😔من پسرشو جمع کردم با من ازدواج کرد استخدام شد خونه ماشین همچی بدست اورد همجوره کنارش بودم در هر حالی تنهاش نزاشتم هروقت نیازم داشت پیشش بودم اوایل چت های ناجورش رو با ی زن مطلقه خوندم زیر بار نرفت ب پام افتاد بخشیدم ابروشو نبردم دوباره دست از پا خطا کرد رفت با ی دختر دیگه کاراشو کرد بهم گفت برو دیگ نمیخامت تو تاپیک های قبلیم گفتم چ بلایی سر زندگیم ارامشم و جوونیم آورد هنوز سنی هم ندارم😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر من میخواستم برم برای طلاق شخصی که واسطه شد هر دو طرف رو راضی کرد برای توافقی به اونا زنگ زد گفت فقط پسر بیاد و حق توهین حرف زدن نفرین هم نداره بی سر و صدا میاد و میره 

و همین هم شد با باباش اومدن و ساکت هم رفتن

تو که دیگه نمیدیدیشون جواب میدادی به دلت نمونه همیشه هم سکوت درست نیست

گفتم برو مزاحم نشو نمیخام ببینمتون من خیلی بدم میاد با ادمای بی شخصیت دهن ب دهن بشم تو روحیم تاثیر می‌زاره😔

طبیعیه که اون طرف پسر خودش رو‌میگیره و اینکه خیلی زر مفت میزنن تا اعصابت‌رو بهم بریزن ولشون کن بده دست خدا 

واقعا خیانت دیدن آدما نابود میکنه حالا این حرف مردم و دهن مفتشون رو هم باز میکنن آدم رو ب مرز جنون میرسونن حالا طلاقت توافقی بود ؟تونستی مهریه بگیری ؟الان شاغلی یا چی ؟

خداروشکر من میخواستم برم برای طلاق شخصی که واسطه شد هر دو طرف رو راضی کرد برای توافقی به اونا زنگ زد ...

ماهم تا چند ماه بزرگترا میرفتن میومدن یجورایی فامیل دور بودیم تا اینکه من دیگ خسته شدم ازش ب بابام گفتم دیگ نیاد سمتم برید اونو متقاعد کنید توافقی جدا شیم حتی راضی بودم مهریه ببخشم ک خالم نزاشت