2777
2789
عنوان

یه عروسیه خیلی شیک دعوتیم ولی 😓

516 بازدید | 45 پست

سلام

بیست روز دیگه تهران عروسی دعوتیم. فامیل درجه یکه. عروسی توی یه عمارت خیلی بزرگ و معروفه. همه هم پولدار و سانتال مانتال.

حالا کاری با اینکه لباس نخریدم ندارم ... ولی ارایشگاه و چه کنم؟

جایی که بقیه دارن میرن قیمت ارایشگاه vip ئه عادیش ۷ ۸ تومنه (برای مو و صورت)

و چند نفرم فوق vip جاهای مثلا خفن میرن ۱۵ تومن!!!!

ارایشگاه‌ها هم همه منطقه یکن احتمالا!

من چیکار کنم این وسط؟ ما شهرستانیم، اینجا با ۹ ۱۰ تومن یارو عروس و درست میکنه!!!

خودم هیچ لوازم ارایشی ندارم. اصلا اهل ارایش نیستم و بلدم نیستم یه رژ ساده بزنم. اصلا لوازمی ندارم که بخوام حتی به کسی بسپرم انجامش بده برام!

به نظرتون نوبت بگیرم و منم ۷ ۸ تومن پول بی زبون و تو این نداری بریزم دور؟!!!

نمیشه هم نرم، خیلی نزدیکیم بد میشه. 😓

اگه نمیتونی انقدر خرج کنی لازم نیست اذیت کنید خودتونو برو یه ارایشگاه معمولی میکاپ کن که کارش خوب باشه واقعا مگه کی میفهمه! الان گرونیه بابا بیخیال

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمأ باید همین قدر خرج کنی خب یه جا دیگه برو والا مدل خاصی هم آدم تو عروسیا نمیبینه اکثرأ موهاشونو باز میزارند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

تو منطقه یک نرو اون پایینا برو 

حالا من اگه باشم واقعا ارایشگاه نمیرم یه ارایش ساده میکنم موهامم یا دم اسبی میبندم یا فری چیزی میکنم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

دوستی نداری بتونه ارایشت کنه؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اگه نمیتونی انقدر خرج کنی لازم نیست اذیت کنید خودتونو برو یه ارایشگاه معمولی میکاپ کن که کارش خوب با ...

از قبل بگرد یه ارایگشاه خوب باقیمت مناسب پیداکن از نی نی سایت بپرس یا تونت سرچ کن ،پیجاشونو ببین

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اگه نمیتونی انقدر خرج کنی لازم نیست اذیت کنید خودتونو برو یه ارایشگاه معمولی میکاپ کن که کارش خوب با ...

انگار قیمت نوشته خانم فلان با این آرایش اینقدر خرج کرده

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

انگار قیمت نوشته خانم فلان با این آرایش اینقدر خرج کرده

اره بابا همش چشم و هم چشمی بعد ماهایی که نداریم باید به زور برسونیم برا حرف مردم!!!

نه بیا تهران برو سالن شکوفه اندرز خیلی کارش عالییه با ۲،۳ تومن بهترین میکاپ و شبنیون رو برات میزنه ،البته من شینیون کارش رو خیلی دوست نداشتم ولی میکاپ خودش انجام داد خیلی خلایت و شیک بود 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم