2777
2789
عنوان

یه عروسیه خیلی شیک دعوتیم ولی 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 45 پست

اصلا نرو 

اونا پول معروفیشون را میگیرن 

برو یه آرایشگاه معمولی فقط بگو آرایش ساده می‌خوام اصلا نذار سایه برات بزنه بگو خط چشم و ریمل برا چشام کافیه دیگه کرم و رژگونه و رژ و مدادابرو هم که همه بلد هست 

موهاتو اتو بزن و یه گلسر خوشکل بهش بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین عروسی دعوت شم همون آرایش ساده خودم انجام میدم اصلا حس خوبی از آرایش زیاد میکاپ ندارم

بهترین کار .آرایشگرها چیکار می‌کنند مگه تازه آخر شب میبینی به به آرایشت پخش شده

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اگه نمیتونی انقدر خرج کنی لازم نیست اذیت کنید خودتونو برو یه ارایشگاه معمولی میکاپ کن که کارش خوب با ...

اخه لوکیشن خونه شون عروسی و همه تو منطقه یکه

منم جایی و بلد نیستم، کجای تهران برم یه جای عادی؟ 😓

حتمأ باید همین قدر خرج کنی خب یه جا دیگه برو والا مدل خاصی هم آدم تو عروسیا نمیبینه اکثرأ موهاشونو ب ...

اخه میدونی

کلا لوکیشن خونه ای که هستیم منطقه یکه

از شمال کجا تنها هلک هلک پاشم برم یه جای عادی 😓 نمیدونم بازم!

بهترین کار .آرایشگرها چیکار می‌کنند مگه تازه آخر شب میبینی به به آرایشت پخش شده

نمیدونم من عجیبم  یا عادیه😂رفتارم برا هر عروسی چه نزدیک چه دور لباسم فقط کت شلوار  رسمی  و یه ضدآفتاب یه رژ کم رنگ  وخط چشم نازک  تازه احساس میکنم قشنگترین  خانم اون مجلسم😂😂😂خیلی احساس خوبی دارم

چند روز پیش ماهم یه عروسی خفن دعوت بودیم والا من خودم مالیدم یه لباس ساده و مرتبم پوشیدم ،وضمونم خوبه از هیچکدومشون کم نداریم ولی نیازی ندیدم ،میدونی چیه حست رو درک میکنم ادم وقتی زیاد موجودی نداره حس میکنه کم میاره جلوی بقیه ،فقط اعتماد بنفس داشته باش یه شب مهمونیه قرار نیست بخاطر مردمی که فردا صبح قیافتو یادشون میره خودتو ورشکست کنی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تو منطقه یک نرو اون پایینا برو حالا من اگه باشم واقعا ارایشگاه نمیرم یه ارایش ساده میکنم موهامم یا د ...

خونه ای که توشیمم تو همون منطقه یکه ... تنها نمیتونم برم یه جای دور. یعنی کسی نیست ببرتم. همه دنبال کار خودشونن 😀

خونه ای که توشیمم تو همون منطقه یکه ... تنها نمیتونم برم یه جای دور. یعنی کسی نیست ببرتم. همه دنبال ...

با اسنپ برو برگرد

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخه میدونیکلا لوکیشن خونه ای که هستیم منطقه یکهاز شمال کجا تنها هلک هلک پاشم برم یه جای عادی 😓 نمید ...

خودت تنها میری؟مجردی؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

تو شهرستان بری ارایشگاه تا تهران برسی پاک میشه که ! تو همین تهران سمت شرق و نازی آباد سالن زیبایی خو ...

نه! خل و چلم‌ مگه تو شهرستان برم ارایشگاه بعد برم تهران؟ 😂😂😂 منظورم همون تهران بود

داشتم قیمت و مقایسه میکردم، که اینجا با ۹ تومن عروس و درست میکنن

ولی اونجا از یه همراه ۱۵ تومن میگیرن