2777
2789
عنوان

شوهرم تنها رفت مهمونی خانوادگیشون

346 بازدید | 24 پست

داییش به مادرش زنک زد که بما بگه بریم بعد مادرش به مااصلا هیچی نگفت

غروبی پسردایی شوهرم زنگ زد به شوهرم که بیا شوهرم گفت باشه

بعد بهم گفت نمیبرمت میخوام باهاشون حرف بزنم ک این بی احترامیاروتموم کنن

خلاصه رفت تنهایی

بعد تواون جمع همهههه پرسیدن زنت کوچراتنهایی

ولی مادرشو پدرش حتی خبرمونگرفتن یا نگفتن حتی زنت خوبه فلان؟ 

خاله شوهرمم کفت بهش چرازنتونیاوردی هیچ جابی زنت نرو

شوهرمم گفت جایی ک به زنم اخترام نزارن نمیبرمش

دلم گرفته ازهمشونننننن😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت برای اعتراض باید خودش هم نمیرفت و کارش کاملا اشتباه بوده، مطمئن باش با گفتنش از این به بعد اتفاقی نمیفته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان مقصر مادرشوهرت بود؟

اره چون یبار چندروز پیش زنگ زد بهم فت شوهرت کجاعه گفتم سرکارگفت بهت دروغ میگه 

نمیره سرکار میره بیرون بهت دروغ میگه 

بعد من حالم بددددد به شوهرم زنگ زدم میگه بخداسرکارمواینا

من مشکلم اینه چرامیخوادبین منو شوهرم جنگ بندازه باکاراش

شوهرت باید به نشانه اعتراض خودش نمیرفت

این پشت گرفتن نیست شوهرت خودش بزرگترین بی احترامی کرده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه