2777
2789
عنوان

خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 55 پست
مرسی عزیزم انقد روحیم از قبل اینکه بفهمم باردارم حساس شده که یه شب سر یه فیلم طنز گریه کردم

طبیعیه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

همه خوشحال شدن تبریک گفتن غیر از مادرشوهرم 

الان یکماهه می دونه انگار نه انگار چون با پسرش قهره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

خیلی سعی میکنم گریه نکنم میگم نکنه واسه نینی خوب نباشه ولی همش بغض دارم با حرکت امشب مامانم اینام که دلم داره می ترکه خونه تنهام انگار خونه و دیواراش داره منو میخوره 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ایشالله همین ماه مامان میشی عزیزم

ان شاالله والا پریم ۲۸ روزه بوده همیشه هم سروقت و منظم این ماه عقب انداختم فردا ۳۲ روزم میشه اما پری نشدم

کمرم خیلی درد میکنه 

بی بی زدم منفی شد

نمیدونم والا از اینکه پری نشدم خوشحالم از دردام و بی بی منفی ناراحت

همه خوشحال شدن تبریک گفتن غیر از مادرشوهرم الان یکماهه می دونه انگار نه انگار چون با پسرش قهره

اشکال نداره مثل ننه منه مادرشوهرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ان شاالله والا پریم ۲۸ روزه بوده همیشه هم سروقت و منظم این ماه عقب انداختم فردا ۳۲ روزم میشه اما پری ...

بعد عقب افتادن پریود زدی بیبی چک ایشالله که مثبت میشه شاید لقاح دیر بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد دور از جون بیشعور بوده

آره بخدا

حالا من بچه  اولم  پسر بود بچه دومم هم دکتر اون وقتا گفت احتمال زیاد پسره ولی فعلا صبر کن دو هفته دیگه بیا دقیق بهت میگم این خواهر شوهرم ازم پرسید بچه چیه الکی گفتم دختر اونجور جوابمو داد 

میدونی چرا؟ چون خودش دختر دوست داشت ولی اولین بچش دختر بوده دنیا اومده و بعد چند روز میمیره بعد اون دوتا پسر میاره ولی خب دلش دخترم خواسته بعد این حرفی که به من زد باز حامله شد این دختر بود بخدا 7 ماهه شد تو شکمش مرد من خیلی ناراحت شدم ولی خب گاهی هست حس میکنی چون اون حرفو زد اینجور سرش اومد منم همین فکرو کردم 

آره بخداحالا من بچه اولم پسر بود بچه دومم هم دکتر اون وقتا گفت احتمال زیاد پسره ولی فعلا صبر کن دو ...

اره دیگه بعضیا حسود و بدذاتن و خدا یه جا قشنگ می‌ذاره تو کاسشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی سعی میکنم گریه نکنم میگم نکنه واسه نینی خوب نباشه ولی همش بغض دارم با حرکت امشب مامانم اینام که ...

کارای حال خوب کن انجام بده آهنگ بذاربراخودت سعی کن خودتوآروم کنی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

الان همش ناراحتم آخه من یه دخترخاله دارم از بچگی بهم حسودی میکرد و از خداشه مامانم اینطوری می‌کنه باهام چون خالم فوت شده همیشه میگه دوست ندارم هیچکس مامان داشته باشه دوست ندارم هیچ مامانی با بچش خوب باشه همش میگم کاش به خانوادم نمیگفتم باردارم الان مامانم می‌ره براش تعریف می‌کنه که چه جوری سگ محلم کرد اونم خوشحال میشه آخه مامانم اونو بیشتر از من دوست داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره مثل ننه منه مادرشوهرت

ولی منم خیلی دلم ازش گرفت باهم خیلی خوب بودیم از مادر خودم بیشتر بهش محبت کردم بیشتر هواشو داشتم چون تو زندگیش سختی کشیده بود ولی الان فهمیدم مقصره همه ی اون سختیا خودش بوده بس که بی عاطفه و بی لیاقته و از ادما سواستفاده می کنه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤