2777
2789
عنوان

خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 55 پست
همین استرس نمیذاره باردار شی عزیزم من موقع اقدام گفتم خدایا هروقت خودت صلاح دونستی بهم بده دیگه نه ب ...

من میخوام استرس نگیرم بهش فکر نکنم اما دور بریا بهم استرس میدن

سال اولی ک ازدواج کرده بودم تا یکم حالم بد میشد همه میگفتن وای خدا نکنه حامله باشی

الان دوساله اقدامم خانواده و فامیل این و اون روزگار برام نذاشتن از حرف و حدیث

ان شاالله خدا شوهرت و بچه هاتو برات سالم سلامت نگهدارمامان اولیه خوشگل🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘

قربونت برم عزیزم سلامت باشی 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام استرس نگیرم بهش فکر نکنم اما دور بریا بهم استرس میدنسال اولی ک ازدواج کرده بودم تا یکم حال ...

اره درکت میکنم مارو هر کی میدید می‌گفت ایشالله دیگه امسال بچه دار شین  یا به من میگفتن نیلو سنت داره می‌ره بالا زودتر بیار ولی از زمان دکتر و اقدام به هیچکس نگفته بودیم فقط خودم و شوهرم میدونستیم هرکی میپرسید می‌گفتیم فعلا نمیخوایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اره درکت میکنم مارو هر کی میدید می‌گفت ایشالله دیگه امسال بچه دار شین یا به من میگفتن نیلو سنت داره ...

قربّنا عزیزم ممنون ک درکم میکنی

امروز پری شدم😔خیلی ناراحت شدم این ماه بخاطر قرص و امپولایی ک زده بودم خیلی امید داشتیم منو شوهرم هر دو اما نشد برام دعا کن😔😭

قربّنا عزیزم ممنون ک درکم میکنیامروز پری شدم😔خیلی ناراحت شدم این ماه بخاطر قرص و امپولایی ک زده بود ...

فدای سرت عزیزم ایشالله ماه دیگه حتما مامان میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم در ماه فقط روزای تخمک گذاری اقدام کردی؟ منم دومین ماهی هست که دارم اقدام میکنم و خیلی دوستدارم زودتر نتیجه بگیرم منم سنم داره میره بالا و در طول ماه قبل تخمک گذاری تا روزای تخمک گذاری یک روز در میون رابطه داشتیم خدا کنه منم زودتر باردار بشم 🥲

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

عزیزم در ماه فقط روزای تخمک گذاری اقدام کردی؟ منم دومین ماهی هست که دارم اقدام میکنم و خیلی دوستدارم ...

اره تازه همونم شوهرم یکی در میون همکاری میکرد من از شب یازده سیکلم تا یه هفته یه شب درمیون اقدام میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40