2777
2789
عنوان

چه شهری برای مهاجرت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست
اصفهان ی بار اومدیم متاسفانه چندان خوب رفتار نکردن:)))کرمانشااااه چطوره😂😂😂

مارو دور ننداز ما انقدرا هم بدرد نخور نیستیم😂

باور کن استارتر همه جا خوب و بد هست بستگی به این داره که بتونی خودت رو با شرایط و ادما وفق بدی یا نه

من خودم اصلیتم اصفهانی نیست ولی ۲۳ ساله اینجا میشینم خیلی خوب بوده برام تا حالا البته خیلی مهاجر مثل ما زیاد شده بعضی هاشونم که نگم وای بگذریم حتی از افغانستانی ها😅

هیچ جا شهر خود آدم نمیشه ولی من اصفهان رو انتخاب میکنم

منم عاشق اصفهان و یزد و شیرازم اما متاسفانه بازخورد خوبی ندیدیم تو اصفهان:))))

بازارش عشق بود

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق اصفهان و یزد و شیرازم اما متاسفانه بازخورد خوبی ندیدیم تو اصفهان:))))بازارش عشق بود

واقعا؟ ولی اصفهان شهر خوبیه من علاقه دارم بهش

ولی شهر خودمون عشقه بدون اتباع ولی توصیه نمیکنم چون برای غیر ترک سخته زندگی

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

مارو دور ننداز ما انقدرا هم بدرد نخور نیستیم😂باور کن استارتر همه جا خوب و بد هست بستگی به این داره ...

آخیییی این چه حرفیهههه

نه بابا با توجه به اینکه عاشق بافت شهرای سنتی ام و عاشقانه یزد و اصفهان شیراز دوست دارم ولی خب میدونی

اومده بودیم اونجا از عابرا بگیر تا راننده ها و کاسبا 

یا باهامون تندی میکردن یا جواب نمیدادن:)))

ولی ی دوست داشتم اصفهانی

مشتیییی بودا مشتییییییی مشتییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

واقعا؟ ولی اصفهان شهر خوبیه من علاقه دارم بهشولی شهر خودمون عشقه بدون اتباع ولی توصیه نمیکنم چون برا ...

راستش اینجا ام اتباع نیست زیاد 

کلا شهرایی که زباااان تخصصی خودشونو دارن خالصن خاللص

ترکا ام خداییش دخترا خوشگلن خووووشگل عروووسک🤣

شیراز اصفهان شمااال

ماشاالله به شییییراااز چقدر طرفدار داره🤣🤣🤣

سلام.سانفرانسیسکو خخخخخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخیییی این چه حرفیههههنه بابا با توجه به اینکه عاشق بافت شهرای سنتی ام و عاشقانه یزد و اصفهان شیراز ...

نمیدونم واقعا منم از مازندران خاطره خوبی ندارم ولی خب شانس ما بوده حتما😃بنظرم شیراز گزینه خوبیه شهر قشنگی اب و هواش هم جز تابستون خوبه

ترک زبان هم نیستن که میگید سختتونه شهر بزرگیه به نسب شهرهایی مثل قم،اردبیل،تبریز ،یاسوج

البته اگر اب و هوا مد نظرت یاسوج مثل شمال خیلی قشنگه😍

نمیدونم واقعا منم از مازندران خاطره خوبی ندارم ولی خب شانس ما بوده حتما😃بنظرم شیراز گزینه خوبیه شهر ...

اینجا ام خیلی رمزی بگم بگیر خوب و بد داره شهرا

اره شیراز خوبهه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دو تاپیک آخرم

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

من عاشق یزد و مشهدم مننننننننننننتها مادرم میگه یزد ممکنه برنج برای ما پیدا کردنش سخت باشه و هواش فو ...

یزد که اصلا مناسب نیس 

شما از آب و هوا به اون‌مرطوبی برین یه جا گرم و خشک 

ولی مشهدم خوبه 

خب شلوغه ولی شمالی ها به شلوغی عادت دارن چون  مسافر زیاده  بعدشم همه جا سبک زندگی فرق داره

حالا کمتر یا بیشتر 

🤍✨️Hala Madrid

راستش اینجا ام اتباع نیست زیاد کلا شهرایی که زباااان تخصصی خودشونو دارن خالصن خاللصترکا ام خداییش دخ ...

لطف داری❤

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️