2777
2789
عنوان

چه شهری برای مهاجرت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست
عوضش رو چشممون میزاریمتون

قربونتون بشمممم مننننننننن

فداتون بشم 

خیلیم ترکا شیرینن و خوش اخلاق ولی مایی که ی عمر با زبان گیلکی زندگی کردیم سخته یهووو بریم وسط ی زبان دیگه سیم هامون اتصالی میکنه😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ی خورده از شیراز خوشمون میادمشهدم به دلیل اینکه همسایه امام رضا باشیم خوشمون میادولی خب فکر نکن ...

یه جایی رو انتخاب کنید که از لحاظ آب و هوایی باهاش کنار بیاید

اره قشر میانسال یکم فارسی شون لنگ عه ولی به جز اون فکر نکنم مشکلی پیش بیاد عوضش شهر پاک و تمیز و ...

من عاشق یزد و مشهدم مننننننننننننتها مادرم میگه یزد ممکنه برنج برای ما پیدا کردنش سخت باشه و هواش فوق العاده گرمه و خشکککک مشهدم دیگه گفتم ممکنه سبک زندگیشون با ما متفاوت باشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

قربونتون بشمممم منننننننننفداتون بشم خیلیم ترکا شیرینن و خوش اخلاق ولی مایی که ی عمر با زبان گیلکی ز ...

ان شالله هر جا خیر صلاحتون بود قسمتتون بشه

دلم برات تنگ شده حسین

اگه به خاطر کار میرین مازندران که پتانسیل بالا داره همون تو خود شمال جابه جا شین....حیف نیست یه عمر ...

بابا من صد در صد مخالفم من عاشق بهشت مونم

ولییییییی خبببب مادرم ی مدته لجبازی میکنه

اعصاب هممون بهم ریخته

بدون تحقیق و اگاهی هی داره اصرارمیکنه

بابا ما شمالی ایم هرجا نمیشه بریم  ی عمر تو اب هوای بارونی و برنج و شهرداری و جنگل بودیم عادت داریم عاشق اینجاییم سختههه سختتتتتتت

ما اصفهانیمهمه خوبنفقط هوا بده

اصفهان ی بار اومدیم متاسفانه چندان خوب رفتار نکردن:)))

کرمانشااااه چطوره😂😂😂

اومدم برات بنویسم بنویسم رشت کیف کنید :)

من خودم کرجم اگر الودگی رو فاکتور بگیرم راضیم ازش

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

هیچ جا شهر خود آدم نمیشه ولی من اصفهان رو انتخاب میکنم

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

من اصفهانم دلم میخواد شمال قبول شمچطوره شمال؟

بیاااا شمال عشق میکنی

ما با اینکه ی بار اومدیم اصفهان متاسفانه چندان رفتار خوبی ندیدیم شاید منطقه بدی رو انتخاب کردیم

ولی شما بیاید شمال رو سر ما جا دارین

بهتون بهترین غذاهارو تو گَمَج میدیم

زیتون پرورده فسنجون هرچیییی بخوای

بارونم که میاد هوا پاکیزست ، ی راسته گل فروشی هست خیابون پر از گلللل

ی جا هست خیابون بستنی فروشی

پارک هست فراوون

هرچی دوست داری

اومدم برات بنویسم بنویسم رشت کیف کنید :)من خودم کرجم اگر الودگی رو فاکتور بگیرم راضیم ازش

وای دعا کن مادرم راضی کنم

رشت خیلییی خیلییی دوست دارم😂😂😂😂😂

سلام.

سانفرانسیسکو  خخخخخ

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.