2777
2789
عنوان

کلاهبرداری سایت ترب

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت آنلاین از طریق پلیس فتا هزینه داره؟

نه اگه هم باشه خیلی ناچیزه من پیگیر نشدم ولی شکایت حضوری بهتره

سعی کن با حرف زدن طرف پولتو پس بده سر لج نیفته که اونم دردسره

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

دقیقا الانم همینطورهپشتیبانی صبح پیام میده فروشنده شب جواب میده

دقیقا بیشتر رومخن آخرش اعصابم خورد شد زدم اتمام 

ولی باز مبلغ شما خیلی بیشتره واسه من ناچیز بود اگه یه آشنا داشته باشی راحت میتونی دهن فروشنده رو صاف کنی یه همچین موردی واسه داداشم پیش اومد ۲۰تومن پولشو خوردن به ریششم خندیدن. داداشمم فوری با یکی دوستاش که تو فتا بود هماهنگ کرد ظرف ۲۴ساعت کل حساب بانکی شخص و مسدود کردن آخرش یارو اومد به غلط کردن افتاد گفت پول اضافه هم بهت میدم!

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

دقیقا بیشتر رومخن آخرش اعصابم خورد شد زدم اتمام ولی باز مبلغ شما خیلی بیشتره واسه من ناچیز بود اگه ی ...

دمش گرم

یعنی حضوری برم فتا؟یا شکایت آنلاین؟

به تاپیکم سربزن😉
بلاکم کرده

منم جوابمو نمیدادن خطاشون عوض کرده بودن پیج شونم فروخته بودن خدا لعنتشون کنه پس تهدید کن بترسه جواب نداد شکایت کن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

اخه میگن تهدید خودش جرمه

بگو پولم عودت داده نشه پلیس فتا پیگیری میکنم تهدید نیست

منم همینو گفتم یارو زد زیرش مگه پول به حساب من ریختی گفتم من فقط همین شماره هایی که دستم میشناسم دیگه مجبور شدن بفرستن جنسو