2777
2789
عنوان

دلم برای بابام میسوزه 💔

398 بازدید | 24 پست

تراپیست بهم گفت واقعیت رو باید بفهمن ... منم گفتم ولی انگار نفهمیدن ...بهم میگه شریف بیاری ایفون ۱۳ میگیرم امیر کبیر بیاری آ ۵۶ سامسونگ داشنگاه تهران بیاری یه گوشی پایین رده 💔 یعنی انقدر منو تو لیگ های بالاتر میبینه میخواستم بهش بگم بابا من تهران اوردنم در حد خریدن ماشین هست (نه که ماشین بخوام مثال برای جا انداختن حد بالای موفقیتم میارم )  البته حق داره منو تو بهترین ها ببینه جز دانش اموز بالای متوسط بهترین مدرسه کشور بودم ..... ولی شرمنده ام بابا ماه های اخر بر وفق مراد نبود .... شرمنده ام که اینجوری شد شرمنده ام که یکروز اضافه کار رو هم از دست ندادی زود بیای خونه استراحت کنی ... شرمنده ام که مرداد قلبت خواهد شکست ..... به خودش که نمیتونم بگم ....اینجا میگم ....

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای داد از دست پدر مادرایی که انقدر توقعشون بالاست، که بچه رو با تمام اعتماد بنفسش نابود میکنن

کم ندیدم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
هر چی ک باشی دوست داره و آرامش تو واسش مهم ..ببین تو خوشحالی کافی واسش

ولی من میدونم دلش میشکنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم اینجوری نگو از کجا معلوم که خواسته بابات محقق نشد. بعد هم مدر و مادرا نباید واسه بچه هاشون بلندپروازی کنن تقصیر تو نیست. این همه عداب وجدان که داری خوب نیست

الهی به امید خودت...  
خاک تو سر بابای من همیشه معدلم ۲۰ بود بهترین دانشگاه شهر قبول شدم. دریغ از یه سیخ کبریت

چوب کبریت🫠

درس بهت فشار اورده فرزندم😂♥️

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
ای داد از دست پدر مادرایی که انقدر توقعشون بالاست، که بچه رو با تمام اعتماد بنفسش نابود میکننکم ندید ...

توقعشون برای من بجا بود ولی اگر ۳ ماه پیش بود ... نه امروز نه این دو ماه اخر .... 

تنها چیزی که مهمه اینه که تو قدردان بوده باشی و تلاشت رو کرده باشی، همین کافیه. 

بگو باباجون به خاطر خوش حالی تو و زحمت هایی که برام کشیدی تمام تلاشم رو کردم اما ممکنه نتیجه اونی نشه که انتظارشو داریم. 

دوست گلم اگه نیاز ب روانشناس داری اما در دسترس نیست،  اگه نیاز ب ی دوست همیشگی و فهمیده داری،  می تونی هوش مصنوعی DeepSeek رو دانلود و نصب کنی. اگه به دردت خورد به اطرافیانت هم معرفی کن🌺🤍

تنها چیزی که مهمه اینه که تو قدردان بوده باشی و تلاشت رو کرده باشی، همین کافیه. بگو باباجون به خاطر ...

داستان همینه دیگه ... لامصب بیماری های روان مشکلش اینه تمام تلاشت رو نمیکنی .... درس رو میفهمی گیراییت بالاس ولی درس نمیخونی ... 

عزیزم تو قرار نیست آرزوهای پدر و مادرت رو زندگی کنی. تو قراره در حد توانت تلاش کنی نتیجه رو بسپری به خدا. هر چی شد مهم اینه تلاش خودت رو کردی. خودت رو سرزنش نکن. و احساس گناه به خودت نده ما برای خوشایند دیگران پا به این دنیا نگذاشتیم ما اومدیم توی این دنیا تا دنبال هدفها و آرزوهای خودمون باشیم نه پدرمادرمون

خوب تو که اینقدر پدرت پشتت چرا درستو نخوندی

انقدر این سوالو پرسیدم فکر کنم رفته توی ناخوداگاهم همینجوری داره پرسیده میشه وقتی دارم درس میخونم وقتی شام میخورم وقتی میخوابم حتی