2777
2789
عنوان

دلم برای بابام میسوزه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 24 پست
داستان همینه دیگه ... لامصب بیماری های روان مشکلش اینه تمام تلاشت رو نمیکنی .... درس رو میفهمی گیرای ...

تمام تلاشت با توجه به شرایطی که توش هستی.  تمام تلاش یک نفر شاید روزی هزار صفحه باشه تمام تلاش یک نفر دیگه شاید روزی یک صفحه باشه. آستانه تحمل انسانها با هم فرق داره . به هیچ عنوان به خودت حس بد نده. 

تمام تلاشت با توجه به شرایطی که توش هستی. تمام تلاش یک نفر شاید روزی هزار صفحه باشه تمام تلاش یک نف ...

❤️

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خداتو شکر کن حداقل جایزه برات تعیین کرده برا ما که جایزه تعیین نمیکردن هیچی تازه میگفتن داری برا خودت میخونییی بعد از اونور توقع پزشکی هم داشتن میگفتن بایددد پزشک بشی کنارش هنرتو ادامه بده😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

هنوزم دیر نشده تو که تا دوماه پیش خوندی  یاعلی بگو از همین حالا شروع کن تا مرداد ماه هنوز دوماه و نیم وقت دار یمن مطمئنم میتونی خودتو برسونب و ان شالله یه رتبه خوب بیاری ،نه فقط بخاطر شاد کردن دل پدر و مادرت بلکه بخاطر آینده و خوشبختی خودت ،به خودت بیا و باخودت عهد بببند ان شاالله موفق میشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
انقدر این سوالو پرسیدم فکر کنم رفته توی ناخوداگاهم همینجوری داره پرسیده میشه وقتی دارم درس میخونم وق ...

اشتباه نکن درستو بخون تلاش کن برا خودت آینده بخدا فقط درس که آدم بالا میبره این گوشی خاموش کن بزار کنار درستو بخون خدا کمکت میکنه 

بخون تو همین چند وقت باقی مونده 

تو پایه ات خوبه میتونی رتبت رو جابجا کنی...

اینقد نگو نمیشه 

من و دوستم مثل تو بودیم درست درس نخوندیم ولی شاگرد اول های کلاس بودیم ...

بعد از عید تصمیم گرفتیم بخونیم اون نخوند جا زد من خوندم اون رفت آزاد من دولتی رشته خوب مهندسی

هنوزم دیر نشده تو که تا دوماه پیش خوندی یاعلی بگو از همین حالا شروع کن تا مرداد ماه هنوز دوماه و نی ...

❤️

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخون تو همین چند وقت باقی مونده تو پایه ات خوبه میتونی رتبت رو جابجا کنی...اینقد نگو نمیشه من و دوست ...

من پایه اش رو دارم .... 

من پایه اش رو دارم ....

شیطان رو‌لعنت کن 

لااقل بعد کنکور وجدانت راحته که وقتی پشیمون شدی از این روند،تغییرش دادی 

خودت که میدونی دانشگاه و رشته خوب موفقیت یک عمرت رو تضمین میکنه

هیچ وقت دنبال انگیزه نباش به جاش با انضباط برای رسیدن به هدفت تلاش کن

من روزی ۱۲ ساعت میخوندم

شیطان رو‌لعنت کن لااقل بعد کنکور وجدانت راحته که وقتی پشیمون شدی از این روند،تغییرش دادی خودت که مید ...

اره باید تمام تلاشمو بکنم تراپیستمم میگفت میگفت اگه نکنی اوضاعت وخیم تر میشه ....