2777
2789
عنوان

با مرد پائین تر از خودتون حتی دوست هم نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 47 پست

نازل ترین آدم‌ها کسانی هستند که با معیارهای پوچشون، احساس خودبرتربینی دارند و دیگران رو از بالا به پایین نگاه می‌کنند!

مال و ظاهر و مدرک تحصیلی دلیل بر برتری یک انسان بر دیگری نیست! 

حداقل کسی که خودش رو مسلمون می‌دونه نباید چنین نگاه غیراخلاقی‌ای داشته باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازل ترین آدم‌ها کسانی هستند که با معیارهای پوچشون، احساس خودبرتربینی دارند و دیگران رو از بالا به پ ...

آفرین و احسنت

ولی صحبت شما زمانی درسته که طرف مقابل دیدگاهش اینطور باشه

ما داریم روی واقعیت ها صحبت میکنیم چیزی که شما میگی حقیقته نه واقعیت

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
بین من خواستگار دارم دوسالی باهاش بودم بدترین رفتارارو باهام کرده کشیده خوابونده تو‌گوشم شکاک تمها ن ...

ولش کن اصلا نباید باهاش ادامه بدی اشتباه این آدم اصلا نمی تونه تغییر کنه و اگر به ازدواج برسه جنمهی برات میسازه باور نکن آدم خطر ناکیه 😱😱😱😱

آفرین و احسنتولی صحبت شما زمانی درسته که طرف مقابل دیدگاهش اینطور باشهما داریم روی واقعیت ها صحبت می ...

بله.

اصولاً کفویت و هماهنگی طرفین یعنی دیدگاهی به زندگی دارند که با هم سازگار باشه.

وقتی من به واقع عقیده دارم مال و منال  معیار برتری نیست و کم یا زیاد مال یک نفر نه مایه‌ی سرافکندگی‌ه نه افتخار، نه اگر طرفم از من برخوردتر باشه احساس کمبود می‌کنم و نه اگر از من کم برخوردارتر باشه حس برتری‌ بهم دست می‌ده و اگر طرف مقابلم هم همین دید رو داشته باشه می‌تونیم با هم سازگار باشیم.

هرچند از دید غیراخلاقی‌ جامعه یکی‌مون سطح بالا و یکی‌مون سطح پایینه!

بله.اصولاً کفویت و هماهنگی طرفین یعنی دیدگاهی به زندگی دارند که با هم سازگار باشه.وقتی من به واقع عق ...

همین دیدگاه ظاهرپسند و مادی گرایانه ی جامعه خواهی نخواهی تاثیرش رو روی زندگی شخصی انسان میذاره 

نمیشه از جامعه و معیاراش فاصله گرفت مگر خیلی سخت باشی!

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
همین دیدگاه ظاهرپسند و مادی گرایانه ی جامعه خواهی نخواهی تاثیرش رو روی زندگی شخصی انسان میذاره نمیشه ...

البته منظور من بی‌اهمیت جلوه دادن ظاهر یا تحصیلات و...نیست.

منتهی نوع نگاه و نوع بیان اهمیت زیادی داره.

مثلاً کسی که تو یک رشته‌ی تخصصی  بخصوص زندگی‌شو گذاشته و تحت تاثیر اون رشته نگاهش به زندگی سمت و سو و رنگ و بو گرفته ممکنه ترجیحش این باشه که طرف مقابل هم‌رشته خودش باشه و جایی برای ایراد گرفتن نیست اما اینکه پشت این ترجیح حس خودبرتربینی باشه کاملا مردوده.

لزوم پسندیدن ظاهر و نگاه همسو درباره هزینه‌ها، سبک زندگی و...هم واضحه.

بین من خواستگار دارم دوسالی باهاش بودم بدترین رفتارارو باهام کرده کشیده خوابونده تو‌گوشم شکاک تمها ن ...

بگو بابات برینه بهش و تهدیدش کنه

یا یه مرد گردن کلفت

منم وقتی ۱۸ سالم بود یه پسر که مال روستاهای یه شهرستان تو شمال بودن (یه سالی بود تهران اومده بودن و خونه اجاره کرده بودن سمت پایین شهر ،یه خواهر میمون فیسم داشت و یه پدر و مادر بی مصرف که جمعش نمیکردن) بهم گیر داد،تازه من باهاش تو رابطه نبودم این فقط چسبیده بود.بعد منو تهدید میکرد که یه جای خلوت با چاقو میزنتم.حالا یارو هم از این کوتوله واویلاهای فقیر.

منم خیلی ترسیدم.

بابام بی عرضس بیچاره

منم به پسرعموهام گفتم جریانو

جوری ترسوندنش و دنبالش افتادن که گریه میکرد میگف من گوه خوردم.کل اکانتاشم دیلیت کرد‌.

اینجور آدما اتفاقا خیلیم ترسوان

فقط باید طرف حسابشون یه مرد هار باشه تا ولت کنن

جدی میگم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حق گفتی به خدا👌🏽

والاارزش دوستی هم ندارن چه برسه ازدواج

من خودم 

خودم به یکی ازخودم پایین ترگفتم دوسش دارم چنان بادکنک شدترکیدتوصورتم که الان بعده گذشت۴سال هنوزدارم میسوزم که چراهمچین غلطی روکردم🥺