2777
2789
عنوان

چیکار کردم واسه ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 29 پست
تاشب که کلی وقت هست. نمیتونی کاری بکنی؟

نمیخوام کاری کنم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه مثل خودش  رفتار کردی...شاید بشه واسش عبرت

ارره دیگ حالم بد میشد مث هرسال بگم تو چرا بی ذوقی اون بگه بیخیال واسه ما ک نیس این حرفا گولم بزنه😕

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حالا یعنی کاری نمیکنه؟

نه بابا

حالا روز زنو میخوان چی کار کنن!!؟؟این که گذشت

بازم نمیخره 😣

روزه زن هم میگن ،عیده این همه لباس خریدی،همین کادوته دیگه،ماله ما که هرسال میگه عقده ای بدبخت خاک بر ...

همدردتم 

برای تولدت چی کار میکنه برای من اونم تو اسفنده!!!

هیچی،انقدر خودم بهش میگم تولدمه،اخرش میگه سربرج بهت پول میدم ،خیلی حسه بدیه ولی بخاطره اینکه بیشعوره ازش میگیرم ،حداقل میگم سوزوندمش

هیچی،انقدر خودم بهش میگم تولدمه،اخرش میگه سربرج بهت پول میدم ،خیلی حسه بدیه ولی بخاطره اینکه بیشعوره ...

اینا تو خانواده هاشون ندیدن این چیزارو خاک بر سر ننه باباهاشون‌البته برای من میگه نگو میکنم حالا ببینم چه غلطی میکنه امسال ولی ننه و باباش از امسال تولد میگیرن برای خودشون!!! هنگ کردم دیدم شمعه فشفشه ای؛اوففف😂

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اینا تو خانواده هاشون ندیدن این چیزارو خاک بر سر ننه باباهاشون‌البته برای من میگه نگو میکنم حالا ببی ...

اخه میدونی بلده واسه ننه اش روزه مادرو تبریکربگه یابهش پول میده ولی به من یا مامانم نه،اگه بلد نیست واسه اونام خب نباشه،خیلی بی فرهنگو عقده ای هستن