2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ذغال؟ 

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

خب الانم دیرنشده.سس مایونز...زعفرون..اب لیمو.فلفل دلمه ای .پیاز.کمی روغن مایع...نمک فلفل .... بخوابون تو مواد .

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
از ديشب بايد ميخابوندي تو پياز و فلفل دلمه و اب ليمو ي تازه و ادويه پودر زيره يكم زردچوبه فلفل كمي ن ...

فلفل دلمه سس مایونز یا ماست هم میتونی بریزی 

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
از ديشب بايد ميخابوندي تو پياز و فلفل دلمه و اب ليمو ي تازه و ادويه پودر زيره يكم زردچوبه فلفل كمي ن ...

خووم همیشه این مدلی درست میکنم البته بجز کیوی 

من همبشه از شب قبل تیکه های مرغ تو پیاز و زعفرون و دو قاشق سس مایونز و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل قرمز میخابونم...مزش فوق العاده میشه خیییلی هم نرم میشه فک میکنم فوت کوزه گریش برای سس مایونزه😍😛

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

پیاز خرد کن نمک و زعفران و ی کم آبلیمو و دوقاشق ماست برای اینکه پفکی بشه...توی ی ظرف جداگونه کره آب کن با رب بزار ی کم جوش بزنه جوجه هات ک آماده شدن با قلم مو اون کره و رب بمال ب جوجه هات عالی میشه...نوش جان