2777
2789

چندین بار شده که خوابیدم بعد شب یا صبح چشامو نیمه باز کردم که تکون بخورم، دیدم اصلا نمیتونم و بدنم انگار عین سنگ چسبیده به تخت حتی انگشتمم نمیتونم تکون بدم، بعد هی توی دلم بسم الله گفتم چشامو بستم ، بعد از چند دقیقه تونستم بدنمو تکون بدم،

کیا تا حالا اینجوری شدن دلیلش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی میشم و سخته و واقعا حالم بد میشه دلیل خرافیش میگن شبه میوفته روت ولی این نیست دلیل علمیش اینه 

شما وقتی خوابی روح از بدنت جدا میشه گاهی وقتی روح میخواد بیاد تو بدنت بدن مقاومت میکنن و روح اول یکمیش میاد شما چشماتو باز میکنی بعدش با فاصله زمانی چند ثانیه کوتاه ادامه روح وارد بدنت میشه

منم خیلی میشم و سخته و واقعا حالم بد میشه دلیل خرافیش میگن شبه میوفته روت ولی این نیست دلیل علمیش ای ...

دقیقا منم همین فکرو کردم که روح از بدن خارج میشه و بعد کامل برنمیگرده اینطور میشه

دقیقا منم همین فکرو کردم که روح از بدن خارج میشه و بعد کامل برنمیگرده اینطور میشه

این اصلا ثابت شده بقول دوستمون میشه فلج خواب من متاسفانه خیلی اینجوری میشم و واقعا سخت و غذاب آوره اصلا خواب راحت ندارم