دخترباران_تاریکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1861 عنوان کوردی یه قربون صدقه قشنگی داره که میگه | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست ئهز ئامادهم جیهان نەبێت، بهڵام تۆ هەموو جیهانی من بیت. عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶 1404/03/05 | 17:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8137 ئهز کورد کرمانجی یم خوشکهدلیم. کرمانجی کوییی ام ژی کورد کرمانجی ارومیه زندگی واس صبر کردن خیلی کوتاهِ
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1492 ئهز کورد کرمانجی یم خوشکهدلیم. من هەرگیز سەفەرم بۆ پارێزگا کورد زمانەکان نەکردووە. بەڵام هەمیشە خۆمم بە کورد دەزانی. بەختێکی باش و شانازی بە ئازیزم.💙
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1861 کرمانجی کوییی ام ژی کورد کرمانجی ارومیه منیش کوردی کرمانجی ارومیه یم خوشهویستم توش له ارومیه دهژی یان له شاریکی تر؟ من عیستا له ئهصفهانم. عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1861 من هەرگیز سەفەرم بۆ پارێزگا کورد زمانەکان نەکردووە. بەڵام هەمیشە خۆمم بە کورد دەزانی. بەختێکی باش و ... ئەگەر توانیت بی ت حتما! خەلکیک مان مهیمانوازین خوشهویستم. عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1492 ئەگەر توانیت بی ت حتما! خەلکیک مان مهیمانوازین خوشهویستم. یەکێک لە خەونەکانمبەڵام من لە منداڵییەوە لە شارێکی باشووری ئێراندا دەژیم.بەڕاستی دەمەوێت سەفەر بکەم.تۆ بەختت باشە لەوێ دەژیت.
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8137 منیش کوردی کرمانجی ارومیه یم خوشهویستم توش له ارومیه دهژی یان له شاریکی تر؟ من عیستا له ئهصفها ... ولا خود ارومیه دامه بوچی خبر دانت شبیه سورانیاوه زده تر زندگی واس صبر کردن خیلی کوتاهِ
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1492 ولا خود ارومیه دامه بوچی خبر دانت شبیه سورانیاوه زده تر تۆ خەڵکی ورمێیت؟ئایا ڕاستە تورک ڕقی لە کوردە؟
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1861 ولا خود ارومیه دامه بوچی خبر دانت شبیه سورانیاوه زده تر باپیرم کوردی سورانیه و دایکەم کوردی کرمانجی وشە و وشتی هەندی لە ئەم زمانەکانی باپیر و دایکەم تیکەل کردووە بو ئەوەی عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8137 تۆ خەڵکی ورمێیت؟ئایا ڕاستە تورک ڕقی لە کوردە؟ اره اورمیه ام رقی یعنی چی یانی دژمن؟ یان اذیت زندگی واس صبر کردن خیلی کوتاهِ
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8137 باپیرم کوردی سورانیه و دایکەم کوردی کرمانجی وشە و وشتی هەندی لە ئەم زمانەکانی باپیر و دایکەم تیکەل ک ... اهان باشه بس گلامن حموو یکین لحجه فرق دکتن فقط زندگی واس صبر کردن خیلی کوتاهِ
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1492 اره اورمیه ام رقی یعنی چی یانی دژمن؟ یان اذیت دەڵێن ڕەگەزپەرستین بەرامبەر کورد، ئایا ئەوە ڕاستە؟
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1861 یەکێک لە خەونەکانمبەڵام من لە منداڵییەوە لە شارێکی باشووری ئێراندا دەژیم.بەڕاستی دەمەوێت سەفەر بکەم. ... ئاوا خوشکەدل🥲من له ارومیه نهژیم له ئهصفهانم بهلام ههنگاویک بو زادگاهم دهچم هیوا دارم تو زودتر بریت بو ههمان شوین عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8137 دەڵێن ڕەگەزپەرستین بەرامبەر کورد، ئایا ئەوە ڕاستە؟ فعلا خبرک نییه بلام بو جژنی نوروز په جژنکه نخوش بوون ضد حالی بودااا 😉😂 تو خوت له کوی دژی؟ زندگی واس صبر کردن خیلی کوتاهِ
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1861 اهان باشه بس گلامن حموو یکین لحجه فرق دکتن فقط دقیقا خوشکەدل زور خوشمەوە لهگهلت قسهکردن هیوا دارم هەر شوین کهیت سەرکەوتو بیت هاوریی زمانیکی خوشم❤️ عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1492 ئاوا خوشکەدل🥲من له ارومیه نهژیم له ئهصفهانم بهلام ههنگاویک بو زادگاهم دهچم هیوا دارم تو زود ... هیوادارم بە ئارەزووی دڵمان بگەین.بەختێکی باش خوشکەکەم🥲💙