2777
2789
عنوان

کوردی یه قربون صدقه قشنگی داره که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست
دقیقا خوشکەدل زور خوشمەوە له‌گه‌لت قسه‌کردن هیوا دارم هەر شوین که‌یت سەرکەوتو بیت هاوریی زمانیکی خو ...

هر وَسا عزیزکم  ساخ بی  هر کیده ره بی  😍

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

هیوادارم بە ئارەزووی دڵمان بگەین.بەختێکی باش خوشکەکەم🥲💙

قربونت بم نازارم🫠❤️

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وَسا عزیزکم ساخ بی هر کیده ره بی 😍

کچی خوشەویستم هەمانە هەوالین باشترین بو تو خوشکه‌دلیم ئەگەر دەتەوی داواکاری دوستیم قبول بکە❤️❤️

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

فعلا خبرک نییه بلام بو جژنی نوروز په جژنکه نخوش بوون ضد حالی بودااا 😉😂 تو خوت له کوی دژی؟

من لە باشووری ئێران گەورە بووم. 

بەڵام باوکم کوردە و چەند نەوەیەک لە باشوور ژیاوین.

ئایا تورک لەوێدا ئاهەنگی نەورۆز ناگێڕن؟

من لە باشووری ئێران گەورە بووم. بەڵام باوکم کوردە و چەند نەوەیەک لە باشوور ژیاوین.ئایا تورک لەوێدا ئ ...

اَوسال   به مجوز  جژنیمان گرت  بلام  ترک    ناراحتی بون   خوژی جشن ناگرن  فقط  دبژن  عیدمانه      ولی  واقعا جشنکه  زور   گَوره بوو   اولین  جژن بو  کو  زور خلک   هاتبون  گلک خوشبو  خوم  نچوبوم   چون  ناخوشم

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

اَوسال به مجوز جژنیمان گرت بلام ترک ناراحتی بون خوژی جشن ناگرن فقط دبژن عیدمانه ول ...

ئای ئێستا تێگەیشتم

بەهەر حاڵ بەهیوای ئەوەی بتوانین یەکتر قبوڵ بکەین و دووبەرەکی لە نێوانماندا دروست نەبێت.