2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو سایت  بروپی کارت  یه قسمتی داره به اسم دوئل

قشنگ میااد دوتا رشته رو برات نسبت به همدیگه مقایسه میکنه 

وکلی اطلاعات راجب رشته ها و...... توش هست

لیست انتخاب رشته هم میتونی بچینی باهاش که خیلی عالی وحرفه ایه 

برنامه اش هم هرشب ساعت۱۰ از شبکه امید پخش میشه 

بازپخشش هم ۱بعد از ظهر

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

بازرگانیکسب و کارامور بانکیمالیصنعتی دولتیب ترتیب اینطوری ک تحقیق کردم

چی بگم اولویت اول و دوم روان و علوم تربیتی میخام بزنم سومش موندم ببین مدد کار اجتماعی و مدیریت 

من راجع به مددکاری اطلاع ندارم اما یکی از آشناهامون زن و شوهرن هردو مددکار اجتماعی هستن و شغل خوب دارن و اینا

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

اولویت دوم یا سوم بزنم مددکاری رو و ارزش داره ؟

من امروز با همین افراد که گفتم مددکار هستن صحبت کردم من خودم مددکاری رو علاقه ندارم اما راجع بهش که همینطوری پرسیدم راضی بودن و میگفتن بازار کار فوق العاده داره با لیسانس و رشته خوبیه. باز خودتون برسی کنید

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

من اولویت اول روان زدم دوم علوم تربیتی و سوم مددکاری

رشتتون انسانی هست؟