2777
2789
عنوان

کوردی یه قربون صدقه قشنگی داره که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرمانجی کوییی ام ژی کورد کرمانجی ارومیه

منیش کوردی کرمانجی ارومیه یم  خوشه‌ویستم توش له‌ ارومیه ده‌ژی یان له شاریکی تر؟ من عیستا له‌ ئه‌صفهانم.

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

من هەرگیز سەفەرم بۆ پارێزگا کورد زمانەکان نەکردووە. بەڵام هەمیشە خۆمم بە کورد دەزانی. بەختێکی باش و ...

ئەگەر توانیت بی ت حتما! خەلکیک مان مه‌یمان‌وازین خوشه‌ویستم.

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

ئەگەر توانیت بی ت حتما! خەلکیک مان مه‌یمان‌وازین خوشه‌ویستم.

یەکێک لە خەونەکانم
بەڵام من لە منداڵییەوە لە شارێکی باشووری ئێراندا دەژیم.
بەڕاستی دەمەوێت سەفەر بکەم.
تۆ بەختت باشە لەوێ دەژیت.

منیش کوردی کرمانجی ارومیه یم خوشه‌ویستم توش له‌ ارومیه ده‌ژی یان له شاریکی تر؟ من عیستا له‌ ئه‌صفها ...

ولا خود ارومیه دامه  بوچی  خبر دانت  شبیه  سورانیاوه  زده تر

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

ولا خود ارومیه دامه بوچی خبر دانت شبیه سورانیاوه زده تر

باپیرم کوردی سورانیه و دایکەم کوردی کرمانجی وشە و وشتی هەندی لە ئەم زمانەکانی باپیر و دایکەم تیکەل کردووە بو ئەوەی

باپیرم کوردی سورانیه و دایکەم کوردی کرمانجی وشە و وشتی هەندی لە ئەم زمانەکانی باپیر و دایکەم تیکەل ک ...

اهان  باشه بس گلامن  حموو یکین  لحجه فرق دکتن فقط

یەکێک لە خەونەکانمبەڵام من لە منداڵییەوە لە شارێکی باشووری ئێراندا دەژیم.بەڕاستی دەمەوێت سەفەر بکەم. ...

ئاوا خوشکەدل🥲

من له‌ ارومیه نه‌ژیم له‌ ئه‌صفهانم  به‌لام هه‌نگاویک بو زادگاهم ده‌چم هیوا دارم تو زودتر بریت بو هه‌مان شوین

دەڵێن ڕەگەزپەرستین بەرامبەر کورد، ئایا ئەوە ڕاستە؟

فعلا  خبرک نییه  بلام بو جژنی نوروز   په جژنکه نخوش بوون   ضد حالی بودااا 😉😂  تو خوت  له کوی  دژی؟

اهان باشه بس گلامن حموو یکین لحجه فرق دکتن فقط

دقیقا خوشکەدل زور خوشمەوە له‌گه‌لت قسه‌کردن  هیوا دارم هەر شوین که‌یت سەرکەوتو بیت هاوریی زمانیکی خوشم❤️