2777
2789

باردارم یه متخصص تشخیص داد قندم بالاس و انسولین تجویز کرد 

اعتماد نکردمو جواب آزمایشامو بردم پیش دکتر خودم ک خیلی باتجربه‌س و از سال نود بیمارشم گفت قندم طبیعیه و فقط نیاز ب پیاده روی دارم 

وقتی برگشتیم از مطب قندمو چک کردم ۶۸بود 

دستکاهمونم سالمه چون قند مادرمم همون موقع چک کردم و مادرم ک دیابت دارن قندشون ۲۷۳بود 

اگ من بی خبر بودمو انسولینی ک اون متخصص احمق داده بود رو میزدم الان زنده نبودم نه؟ 

از فکرش بیرون نمیام دائم بهش فکر می‌کنم من باردارم من یه پسر پنج ساله دارم چرا دکترا اینقد راحت با جون مردم بازی میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای قند 68 انسولین نوشته؟ 

برو بهش بگو تا یاد بگیره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

میدونی پزشک سهمیه ای همین میشه دیگه،  بنظرم پزشکی که با جون مردم طرفه مهندسی ک اونم با جون ادما طرفه بالاخره اونم یلخی میره بالا سازه میسازه داغون اگه خدای نکرده کسی طوریش بشه چی

میدونی پزشک سهمیه ای همین میشه دیگه، بنظرم پزشکی که با جون مردم طرفه مهندسی ک اونم با جون ادما طرفه ...

میبینی توروخدا چقدر راحت میتونست منو ب کشتن بده 

عزیزم قبل از زدن انسولین ،  قندو چک میکنن 

هر کسی‌ هم ک  قراره انسولین بزنه کلی براش توضیح میدن 

اینجوری نیست یه امپول بدن دستت بگن صبح و شب فلان بزن 

پس‌ یکم حوصله کن عزیزم   ،،، 

نظر پزشک ها هم یکم متفاوته ، یکی نظرش  اینه انسولین بزنی یکی میگه پیاده روی کنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم قبل از زدن انسولین ، قندو چک میکنن هر کسی‌ هم ک قراره انسولین بزنه کلی براش توضیح میدن اینجو ...

اتفاقا گفت خودمون بزنیم نحوه زدنشم یادمون داد 

الان ب نظر شما بین پیاده روی و انسولین تفاوتی نیس؟؟؟؟من با پیاده روی نمیرم کما ولی میدونی انسولین ممکن بود قندمو چقدر بیاره پایین و میرفتم کما 

شما پزشک هستین؟

انسولین به این راحتیا نمینویسن باید بستریت میکرد چند روز کنترل میشدی بعد دوزشو رو تنظیم میکرد.

ب همین راحتی نوشت و گفت میتونین خودتون تو خونه بزنید حتی کفت ب پا بزنید ک خودتون راحت بزنید یعنی اگ زده بودم 

ب همین راحتی نوشت و گفت میتونین خودتون تو خونه بزنید حتی کفت ب پا بزنید ک خودتون راحت بزنید یعنی اگ ...

خب پس دکتر خوبی نبوده. بهتره تو این موارد با چندتا دکتر مشورت کنین

همتا اسم خـودمه♥
اتفاقا گفت خودمون بزنیم نحوه زدنشم یادمون داد الان ب نظر شما بین پیاده روی و انسولین تفاوتی نیس؟؟؟؟م ...

من پرستارم 

این نگزانی ک داری به این خاطره کاملا  متوجه داستان نشدی 

اینکه  پیاده روی کنی ممکنه قندت رو کنترل نکنه و  همون افزایش  قند باعث نشکلات بعدی میشه 

اینکه دکتر دوم گفته نیازی به انسولین نیست پس‌ دکتر بهتریه؟؟

اینکه  انسولین داروی خطرناکیه پس‌ کسی نباید استفاده کنه؟؟

حتی الانم ممکنه دکتر دوم بهت فرصت داده باشه،  ممکنه توی ازمایش‌بعدی بگه راهی نیست باید انسولین بزنی 

و نکته اخر ،  توی مطب اول‌ قندو چک میکنن بعد انسولین میزنن گلم ،  استرس بی‌ خود به خودت و اون کوچولو نده

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫