2777
2789

من اینجایی که هستم خانوادم نیستن

شهر همسرم هستیم

البته که با خواهر برادراش قطع رابطه ایم(ناتنی هستن و همسرم رو از خودشون نمیدونن)

فقط با پدر و مادرش که از هم جدا شدن در ارتباطیم

۲ تا بچه دارم پسرم کلاس دوم میره و یه دختر زیر یک سال

خب شهری که هستیم پیشرفته و خوبه ینی همه ارزوی زندگی کردن اینجا رو دارن

من دوست داشتم برم شمال

شهر خودم شماله که اونجا مرکز استان هست

همه چی برای رفتن جوره دیگه شوهرمم راضی شده بریم

ولی من ۱۰ سال اینجام و با اینکه تا همین چند روز پیش موافق رفتن بودم ولی الان نمیتونم برم

یه حسی میگه بمون نرو چرا میری همینجا باش حالا برای تنهاییت برو سرکار یا برو بیرون گواهینامه بگیر مستقل شو

نرو پیش خانوادت

بمون همینجا توی خلوت خودت عشق کن شوهرتم هس دیگه همینجا بزرگ شده زندگیشو میکنه تو هم دل بده به این شهر

خب چیکار کنم؟

بمونم یا برم؟

بریم اونجا باید از صفر شروع کنیم

اینجا یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی

اونجام یه خوبی و بدی هایی داره

پست بعد میگم چه معایبی داره

لطفا راهنماییم کنید

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

اینجا که هستم فقط مادر شوهرم میاد (به شدت انرژی منفی داره و از مشکلات خودش و اطرافیانش میگه و همیشه کاراش به دوش شوهرمه زیر زیرکی هم .... میریزه)

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

عیب اونجام اینه که شوهرم از شهری که ۳۰ و چند سال توش زندگی کرده دور میشه و حتما دوری از اینجا براش سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان شرایط تورو دادم..بااین تفاوت که منو شوهرم همشهری هستیم

ینی میخوای بری شهر خودتون ولی نمیتونید؟

ینی میخوای بری شهر خودتون ولی نمیتونید؟

آره دخترم مدرسه اش ،کلاس هاش اینجاس..ب محیط و فرهنگ این شهر عادت کردیم اما از طرفی میگیم هیچ جا وطن خود آدم نمیشه بااین که کسی رو هم نداریم شهر خودمون

آره دخترم مدرسه اش ،کلاس هاش اینجاس..ب محیط و فرهنگ این شهر عادت کردیم اما از طرفی میگیم هیچ جا وطن ...

من پسرم اول رو اینجا گذروند ولی فعلا کلاس و اینا نفرستادمش

نمیدونم بین دو راهی موندم که برم یا نرم چیکار کنم به نظر شما؟

من خانوادم اونجان خواهرم و برادرام پدر مادرم با بقیه هم رفت امد انچنانی نداریم

منم الان شرایط تورو دادم..بااین تفاوت که منو شوهرم همشهری هستیم

دخترتون چند سالشه؟

خونه اینا چی دارین تواون شهر؟شغل شوهرت چی میشه؟ همه اینا موثره

خونه نداریم

باید پس اندازمون رو بدیم برای رهن و خداقل اجاره رو بدیم

شغل شوهرم زرگره اینجا که هستیم رقابت زیاده ولی اونجا زیاد رقابت نیست 

شوهرم میگه از اینجا خسته شدم

نمیدونم درسته یا نه

استخاره هم کردیم ۲ بار و هر ۲ بارش خوب اومد

اینم در نظر بگیر بچه هات اگه بزرگ بشن اسباب کشی ب شهر دیگه براتون سخت میشه و راضی نمیشن و اذیت میشم.اگه شغل شوهرتون تو شهر جدید فراهم چه بهتر که برین..ولی اگه قرار سختی بکشین بنظر من ارزش نداره

خونه نداریمباید پس اندازمون رو بدیم برای رهن و خداقل اجاره رو بدیمشغل شوهرم زرگره اینجا که هستیم رقا ...

وقتی خونه ندارید و شوهرتم راضیه که برین وخودتم ته دلت همینه چه بهتر که برین