2777
2789
عنوان

حالا که وقت رفتنه اصلا دلم نمیخواد برم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 29 پست
اینم در نظر بگیر بچه هات اگه بزرگ بشن اسباب کشی ب شهر دیگه براتون سخت میشه و راضی نمیشن و اذیت میشم. ...

تقریبا میشه گفت شغل شوهرم فراهمه

منم همین فکر رو میکنم اگه بزرگ‌بشن خیلی سخته چون دوست پیدا میکنه وابسته میشه

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خونه ندارید و شوهرتم راضیه که برین وخودتم ته دلت همینه چه بهتر که برین

نه خونه که نداریم 

نمیدونم درسته یا اشتباه ولی فعلا تصمیم گرفتیم بریم

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

ببین تغییر دادن هر چیزی یه کم سخته 

شما باید همه چیز رو در نظر بگیرید و بعد جا به جا بشید 

آینده ی تحصیلی بچه هات هم مهمه 

منم خیلی دوست دارم برم شمال ، اصالتا هم برای همونجام ولی وقتی بهش فکر می کنم مردد میشم 

اما واقعا تحمل اینجا هم برام سخت شده 

ببین تغییر دادن هر چیزی یه کم سخته شما باید همه چیز رو در نظر بگیرید و بعد جا به جا بشید آینده ی تحص ...

عزیزم من فکر اینده هستم

ولی تحمل موندن اینجا رو ندارم

فعلا تصمیم بر دفتنه

من تو شرایط تو بودم و اومدم شمال ولی کاش نمیومدم‌....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من میگم جم کن برو چی بهتر از بودن با خانواده تا کی ادم غربت بکشه اگه با خانواده شوهرترفتو امدی بود ا ...

نه مستاجر نیستم اینجا خونه داریم

اینجا رو بده رهن و اجاره بگیر بده اجاره اون خونه تو شهر خودت کنار مادرت باشی بهتره کمکت میکنه

مسئله خونه رو یه کاریش میکنیم

فعلا منی ک هر روز میگفتم بریم یه جوری شدم میگم نریم😅

مسئله خونه رو یه کاریش میکنیمفعلا منی ک هر روز میگفتم بریم یه جوری شدم میگم نریم😅

نگاه کن من حتی برای یه چیز پیش پا افتاده مثلا خرید مانتو 

یه ماه دهن شوهرمو سرویس میکنم منو ببره خرید 

وقتی میخاد ببره دو دل میشم 😐😐😐

حالا چ برسه ادم بخواد نقل مکان کنه بره یه جا دیگه 

ولی من میگم بروو این دو دلیتم عادیه 

خب خونتو نفروش بده اجاره چند ماه برو شهر مامانت اینا اگه اوکی بودی خونت رو بفروش اونجا خونه بگیر اگه ...

اره توی همین فکریم ببینم کار شوهرم میگیره یا نه اگر بکیره کلا از اینجا دل میکنیم