2777
2789

سلام خانما

من ماهه پیش با۱۰روزتاخیرپریودشدم بخاطرتنبلی تخمدان وکیست خیلی وقتاچندروزاینوراونورمیشداهمیت ندادم اقدامم نداشتیم به بارداری شک نکردم تااینکه دیدم پریودم مثل قبل نیست همیشه باخونریزی زیادپریودمیشدم اینباردوروزاول ردخون تونوارداشتم روزدوم دردشدیدی زیردلم گرفت وبه پشتم میزدجوریکه نفسم بالانمیومددوساعت دردخیلی شدیدداشتم  وبعدخونریزی زیادشدشب دوم تنگی نفس شدیدگرفتم وبعداز۶روزخونریزیم ظهرتموم شدولی دوباره شبش ردخون رولباس زیرم دیدم ۱۱روزخونریزی داشتم رفتم متخصص زنان ازمایش بارداری وسونوی واژینال نوشت جواب ازمایش مثبت بودولی عددبتاکم بود۱۷۰سونوی واژینالم نه خارج ازرحم نه داخل هیچ ساکی دیده نشددوباره ۴۸ساعت بعدرفتم آزمایش عددبتاشده بود۲۹۶

من همچنان خونریزی دارم الان حدود۱۶روزه ودکترچندروزپیش بهم گفت اگه عددبتازیادشده باشه باید۱۰روزبعددوباره بری سونوواژینال، تانوبت سونوم یک هفته مونده بایددیروز آزمایشم روتکرارمیکردم امادیدم وقتی سونونرفتم بی فایده ست گفتم سونووازمایش روباهم بدم وببرم دکترنشون بدم،حالاسوالم اینه میشه عددبتابالاباشه ولی بارداری درکارنباشه یاخارج رحمی باشه وتوسونوواژینال دیده نشه خیلی میترسم خارج رحمی باشه ودیرمتوجه بشم یااینکه همون موقع که دردشدیدگرفتم سقط شده باشه؟! تعدادهموگلوبین وگلبول قرمزوسفیدخونم پایین اومده بودولی دکترهیچ سرم ودارویی ننوشت وهمچنان خونریزی دارم صبحاخوابالودگی شدیددارمپ۰ تاعصرواینکه همسرم اصلابچه نمیخوادچون دوتاداریم خودمم شرایط جسمیم طوری نیست بتونم دوباره بچه دارشم لطفااگرتجربه ای داریدراهنماییم کنید

خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تستم با عدد ۸۰ مثبت شد 

و مثل شما خارج و داخلیش معلوم نبود،هیچیش معلوم نبود نه ساکش نه خودش مثل سونوی ی آدم معمولی 

بعداز ی مدت طولاتی ،تو سونو بچه دیده شده 

از من احتمال خارج رحمی بودن دادن ولی خداروشکر نبود 

این تجربه من بود اینم بگم من دوالی ۳ هفته پیش خونریزی داشتم ولی اون اولش نه

من ی روز لکه بینی داشتم اونم ی لکه فقطروز موعدمبعد فهمیدم باردارم ،هماتوم داشتمرفت تا ماه ۵ موقعی ک ...

من دوالی ۳ هفته پیش خونریزی کردم دیروزم دوباره دیدم لک 

هماتوم نداشتم تو سونو فقط جفت پایین ،خونریزیم بخاطر همین جفتمه ؟

دکتر که چیزی نگفت فقط دارو داد 

هماتوم چیه میشه بیشترتوضیح بدی

خیلیا وقتی باردارن هماتوم دارن بیشتر در اثر زور زدن و اینا ایجاد میشه مثلا من نمیدونستم باردارم یعنی اقدام بودم اما گفتم ماه اول نمیگیره رفتم کمک مادرشوهر بیشعورم اثاث کشی

همین باعث شد ی لخته خون پشت جفت ایجا د بشه ک فقط با استراحت میرفت من نشد استراحت کنم ماه ۵ تو سونو گفت دریاچه خونی ایجاد شده ولی دیگه خطرناک نیس

من تستم با عدد ۸۰ مثبت شد و مثل شما خارج و داخلیش معلوم نبود،هیچیش معلوم نبود نه ساکش نه خودش مثل سو ...

برای منم هیچی دیده نشددوتابارداری قبلیم لکه بینی داشتم ولی همون موقع سونوی معمولی مشخص بودولی اینبارهم خونریزیم زیاده هم چیزی دیده نشدباسونوی واژینال سونوگرافی گفت احتمالاداره سقط میشه که دیده نشده

من دوالی ۳ هفته پیش خونریزی کردم دیروزم دوباره دیدم لک هماتوم نداشتم تو سونو فقط جفت پایین ،خونریزیم ...

شیاف پروژسترون میزنی؟ من از اول زدم تا اخرا

اگ یبوست داری حتما بر طرف کن 

من ی بارم بعد ان تی در اثر یبوست لک دیدم اما اون در حد صورتی رنگ بود و ی ۴ ۵ روز شد برطرف شد

خیلیا وقتی باردارن هماتوم دارن بیشتر در اثر زور زدن و اینا ایجاد میشه مثلا من نمیدونستم باردارم یعنی ...

وای نگو من امسال عید نمیدونستم حاملم ،انقدر درگیر کاربودم که 

از سرکار میومدم مستقبم میرفتم بازار خرید لباس و وسایل خونه از این طرف شبا تمیز کاری 

چقدر کار کردم لطف خداس بچه چیزیش نمیشه 

خیلیا وقتی باردارن هماتوم دارن بیشتر در اثر زور زدن و اینا ایجاد میشه مثلا من نمیدونستم باردارم یعنی ...

منم بعدازجابه جایی میزتلویزیون خونریزیم که قطع شده بوددوباره شبش شروع شدالان یادم افتادمرسی که گفتی😥

شیاف پروژسترون میزنی؟ من از اول زدم تا اخرااگ یبوست داری حتما بر طرف کن من ی بارم بعد ان تی در اثر ی ...

نه من قشنگ خون قرمز روشن دیدم رفتم دستشویی قشنگ اومد بیرون خونریزی کردم بعدم لباس زیرم کثیف شد 

آره شیاف و آمپول اینا 

نه من قشنگ خون قرمز روشن دیدم رفتم دستشویی قشنگ اومد بیرون خونریزی کردم بعدم لباس زیرم کثیف شد آره ش ...

برای منم همینطوره روی نوار ردخون یکم هست ولی میرم دستشویی خونه که میره رنگش روشنه مثل پریودی یالخته نیست