2777
2789
عنوان

کاش امسال قسمت بشه برم کربلا🦋🌧🕊

161 بازدید | 37 پست

یاامام حسین دردی ک در سینه دادم فقط با درد و دل با شما درمون میشه 

فقط با دیدن حرم و شش گوشه ات اروم میشه 

السلام علیک یا اباعبدالله حسین ♥️

۱۴۰۴/۳/۵

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

وای من دارم دیوونه میشم از خوشحالی رسیدن ماه محرم و زمان هیئت و اربعین و پای پیاده

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دارم دیوونه میشم از خوشحالی رسیدن ماه محرم و زمان هیئت و اربعین و پای پیاده

منم دل تو دلم نیست محرم شهههههههه😭😭😭

انشاالله انشالله روزی شما بشه کربلا من دلم هواشو کرده انشاالله اربعین

من دوس دارم زودتر برم ک فرصت زیارت داشته باسم اخه میگن اربعین خیلییییی شلوغه

ی کاری کن هر هفته یا هر چند روز یکبار پولی کنار بزار مثلا ۱۰هزار تومن ۵۰هزار تومن هر چقد میتونی روش بنویس برای سفر ب کربلا و بعد بزار کنار تو کمدت جم کن 

ان شاءالله قسمتت میشه بعد برا کرایه سفر یا سوغاتی یا هرچی خرجش کن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم گذرنامه درست کردم امسال بتونم بعد هشت سال بین الحرمین دوباره ببینم ولی الان یه مشکل بزرگ داریم یه بیمار زمینگیر که اسیرمون کرده هیچ جوره نمیتونیم بریم سفر 

ناامید شدم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ی کاری کن هر هفته یا هر چند روز یکبار پولی کنار بزار مثلا ۱۰هزار تومن ۵۰هزار تومن هر چقد میتونی روش ...

فعلا ک چله زیارت عاشورا نذر کردم ک برم و بطلبه ولی چشم اینکارم میکنم🥺🥺🥺

منم گذرنامه درست کردم امسال بتونم بعد هشت سال بین الحرمین دوباره ببینم ولی الان یه مشکل بزرگ داریم ی ...

خودت تنها نمیتونی بری؟؟ من میترسم تنها ولی میگم چاره ای ندارم چون خانوادم همراهیم نمیکنن😭