2777
2789
عنوان

کاش امسال قسمت بشه برم کربلا🦋🌧🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میپرسم مثلا حدودا چقدر هست

بستگی داره ما نزدیک مرز هستیم زمینی ۱۲تومن یکم بالا پایین داره نسبت به درجه هتل و دوری و نزدیکی به حرم 

شهر های دور تا ۱۵تومن هم شنیدم 

هوایی هم بالای ۱۸فکر کنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تا به حال اربعین نرفتم. ای کاش بشه

همین الان داشتم زیارت عاشورایی ک نذر کردم چهل روز بخونم ب این نیت ک امسال قسمت بشه برم کربلا اشکام سرازیر بود و بغض خفم کرد انقدر دلم میخواد برم یبار بشینم از درد دلم باهاش حرف بزنما گفتم یاامام حسین شده خبر مرگمم بزار بیاد کربلات اصلا جنازم بیاد فقط بزار بیام بخدا دق میکنم اگ نرفتم چقدر سخته یاامام حسین😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

همین الان داشتم زیارت عاشورایی ک نذر کردم چهل روز بخونم ب این نیت ک امسال قسمت بشه برم کربلا اشکام س ...

عزیز دلم الهی هیچ وقت نامید نشیا 

ارباب حسین دلش دریاست انشالله به زودی از جایی که فکرشم نمیکردی جور بشه بری. هر کداممون امسال رفتیم برای هم دعا کنیم. 🤲

عزیز دلم الهی هیچ وقت نامید نشیا ارباب حسین دلش دریاست انشالله به زودی از جایی که فکرشم نمیکردی جور ...

الهی امین انشالله ک قسمت هردومون شه و اگر قسمت شما شد و من نرفتم خیلیییی واسم دعا کن و اگه خاستی بری خبرم کن نامه ام رو به امام حسین برسونی 😭😭😭😭😭

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤