2777
2789
عنوان

کاش امسال قسمت بشه برم کربلا🦋🌧🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 37 پست
بله به امید خدا دیگه امسال قسمتم شد

وای خوش به سعادتتون تنها میرید؟ من تنهایی میترسم چون بالاخره یه کشور غریبس و من تجربشو ندارم ولی میگم با امام حسین همه چی و خانوادمم همراهیم نمیکنن🥺

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

خودت تنها نمیتونی بری؟؟ من میترسم تنها ولی میگم چاره ای ندارم چون خانوادم همراهیم نمیکنن😭

نه خب مامانم دیسک کمر داره نمیتونه کارهای اون بیمار انجام بده 

یه پرستاری داشت که اونم دو سه روز لج کرده نمیاد دعا کن یه پرستار امین و خوب پیدا بشه چند روزه زندگی برامون زهر شده امام حسین واسطه بشن مشکلمون حل بشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش به سعادتتون تنها میرید؟ من تنهایی میترسم چون بالاخره یه کشور غریبس و من تجربشو ندارم ولی میگ ...

اگر با کاروان های حج و زیارت برید خیلی امن و خوبه کافیه با دو سه نفر آشنا بشید خیلی خوش میگذره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگر با کاروان های حج و زیارت برید خیلی امن و خوبه کافیه با دو سه نفر آشنا بشید خیلی خوش میگذره

یعنی برم سازمان حج و زیارت شهرمون بهم کاروان معرفی میکنن درسته؟ اخه همسایمون کاروان دارن هرسال میرن میگه چون زائر اولی هستی هزینه ای نمیگیرم ازت

یعنی برم سازمان حج و زیارت شهرمون بهم کاروان معرفی میکنن درسته؟ اخه همسایمون کاروان دارن هرسال میرن ...

آره مبلغ بالایی هست ولی هم مکان و هم رسیدگی عالیه 

کاروان های آزاد اگر غذا و هتل با خودشون باشه خوبه

بین الحرمین همه جوره خوبه حتی با سختی

عزیزم شما هم قراره برید ؟

اگر بطلبن بله 🥺 ولی نمیدونم جرا حس میکنم امسالم نمیرم 😭

آره مبلغ بالایی هست ولی هم مکان و هم رسیدگی عالیه کاروان های آزاد اگر غذا و هتل با خودشون باشه خوبهب ...

ببخشید میپرسم مثلا حدودا چقدر هست

خودت تنها نمیتونی بری؟؟ من میترسم تنها ولی میگم چاره ای ندارم چون خانوادم همراهیم نمیکنن😭

چرا عزیزم خانواده ات یاریت نمی کنن ؟ دوست ندارن بری یا مشکل مالی داری ؟؟؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

چرا عزیزم خانواده ات یاریت نمی کنن ؟ دوست ندارن بری یا مشکل مالی داری ؟؟؟

بیشتر بخاطر اینکه دوست ندارن برم ولی خب هزینه هام اینروزا سنگینه