2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنده‌ایتو سایت سایپا قسمت پیگیری سفارش مشتری

آها بزنم منم نگاه کنم..

همسرم رفته بود از نمایندگی پرسیده بود گفتن تازه برای کسایی که برج ۹ تکمیل وجه و تاییده سکونت انجام دادن ماشینشونو تحویل دادن گمونم برای ماهم ۳ ماه طول بکشه تا بدن

ما ماشینمونو فروختیم تا تکمیل وجه کنیم🤕بدون ماشینی واقعا سخته

💕🧚‍♀️                                               

آها بزنم منم نگاه کنم..همسرم رفته بود از نمایندگی پرسیده بود گفتن تازه برای کسایی که برج ۹ تکمیل وجه ...

خب شما کی تکمیل وجه کردین؟

ما برج ۹ تکمیل وجه کردیم ولی تاییده سکونت رو شاید دوماه پیش انجام دادم

انشاالله ماشینتو میدن به خوشی استفاده میکنید

خب شما کی تکمیل وجه کردین؟ما برج ۹ تکمیل وجه کردیم ولی تاییده سکونت رو شاید دوماه پیش انجام دادمانشا ...

مرسی عزیزم همینطور برای شما

ما ۲۵ اسفند پولو زدیم به همراه تاییده سکونت

💕🧚‍♀️                                               

عزیزم ماشین شما اومد ؟ ماهم ۲۲ ام خرداد تکمیل وجه کردیم ولی خبری نیست

نه هنوز 

ولی اینطور که میگن برای کسانی که برج ۱۲ تکمیل وجه کردنو دارن به ترتیب تحویل میدن دیگه کی برا ماها باشه خدا میدونه

💕🧚‍♀️                                               

سلام برای ما نوشته تحویل هفته آخر شهریور ماه نصف مبلغ ماشین رو واریز کردیم .برای تکمیل وجه به نظرتون ...

نمیدونم عزیزم واسه ما خیر سرشون تحویل فوری بود پول رو کامل واریز کردیم ولی هنوز هم تحویل ندادن.

آذر پولو دادیم اسفند باید میدادن فعلا که خبری نیست

شما هم خیلی روش برنامه ریزی نکنید متاسفانه سر تاریخ مقرر تحویل نمیدن