2777
2789
عنوان

پشتکنکوری خسته

117 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من امسال سال دوم پشت کنکوریمه 

سال کنکورم خیلی بیخیال بودم. و چوبشو خوردم و قبول نشدم.  سال بعد خوندم تلاش کردم ولی بازم نتونستم حتی پرستاری روزانه بیارم فرهنگیان هم از مصاحبه رد شدم  مامانم  گفت ازاد برو اما راستش هزینش زیاد بود و دلم نیومد همچین هزینه ای رو دوشش باشه.  امسال هم اردیبهشت باز خراب کردم نهایی هم هر چی میخونم  چیزی نمیشه که دلم میخاد.  

خیلی ناامید شدم  نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار بار کنکور دادم 

منم خسته بودم 

منم شکستم

اما تو نشکن 

اگه میتونی چند روزی رو به خودت استراحت بده یه روز هم باشه خوبه 

برا اینکه ذهنت آروم بشه واقعا نیاز داری 

اخه چجوری خیلی ناامید شدم استرس دارم فشار خانواده فامیل

به بعدش نباید فکر کنی

اصلا

فقط بگو موظفی به برنامت عمل کنی

و به خودت قول بده امسال سال آخر باشه

به هدفت فکر کن

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
بنظرم توکه‌میگی تلاشات بی فایدس برو کار کن ، میتونی حساب دار کافه بشی با آنلاین شاپ بزنی زودتر به حق ...

حرفت رو قبول دارم ولی متاسفانه عقیده فکری خانوادم اینکه فقط درس بخونم و کارمند دولت باشه 

خیلی جالبه ک خودشون خیلی ناراضین از شغل دولتی اما بازم تاکید دارن

حرفت رو قبول دارم ولی متاسفانه عقیده فکری خانوادم اینکه فقط درس بخونم و کارمند دولت باشه خیلی جالبه ...

حس ششمم قویه و این حسو می‌کنم برات که تو این کارایی که گفتم صددرصد موفق تری چون کنکور خیلی از زمانتو‌ میبره ، میتونی کاشت مژه یا ناخن یاد بگیری و انجام بدی پول تو اینا عالیه